Prezident CEFC Chan Chauto: Pevně věřím, že to je teprve začátek | SK Slavia Praha
Více

Prezident CEFC Chan Chauto: Pevně věřím, že to je teprve začátek

PRAHA/EDEN ARENA – Po vítězné generálce s Nice navštívil kabinu A-týmu prezident CEFC China pan Chan Chauto, aby hráčům poděkoval nejen za tento zápas, ale za dlouhodobě úspěšné výsledky, kterých Slavia dosahuje, a podpořil je na další zápasy.
Hráčům pan Chan Chauto řekl: „Nemohu být vždy přímo na stadionu, ale sleduji každý zápas, přestože mezi Prahou a Čínou je časový rozdíl. Moje srdce je tu vždy s vámi. Chtěl bych vám poděkovat a vyjádřit obdiv jménem předsedy představenstva CEFC China a jménem 30 tisíc zaměstnanců společnosti.

Slavie je český klub, ale hraje za něj mnoho zahraničních hráčů například z Portugalska, Turecka, Turkmenistánu, Bosny, Kamerunu, Pobřeží slonoviny, Holandska, Slovenska, Chorvatska nebo Norska, a to je důkazem, že fotbal nemá hranice. Ačkoliv si nerozumíme a naše jazyky jsou různé, jsme lidé, máme stejné cítění a máme srdce. Je to právě kombinaci mnoha národností – české, čínské a dalších, které jsem právě jmenoval, co vytváří to jedinečné složení, které je k nepřekonání. Pevně věřím, že je to celé teprve začátek a čekají nás ještě lepší výsledky.

Chci všem poděkovat a poblahopřát. Aby vám šel míč na kopačku ještě lépe a dosáhli jste ještě lepších výsledků. Nikdy, prosím, nezapomeňte, že vás podporuje silná společnost CEFC China se svými 30 tisíci zaměstnanci. Nezapomínejte, že máte tisíce fanoušků po celém světě. Ať jste z jakékoliv země, nezapomínejte, prosím, že naše společné jméno je Slavia a vítězství bude vždy slávistické.“

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články