Pohárový Poločas: Čas na odvetu! | SK Slavia Praha
Více

Pohárový Poločas: Čas na odvetu!

PRAHA – Dušan Švento, Stanislav Vlček. Stránky pohárového magazínu Poločas patří nejen pamětníkům zápasu s Anderlechtem, který sešívaní odehráli před jedenácti lety.
Dušan Švento odehrál v minulém ligovém kole celé utkání a těší se na belgického soupeře. Vždyť on sám se s ním na trávníku v sešívaném už jednou střetl. „Když už jsme dostali soupeře, kterému máme co vracet, bylo by hezké, abychom to skutečně dokázali. O to by měla být motivace větší. Chceme udělat maximum pro postup,“ hlásí navrátilec do sešívaného dresu ve velkém rozhovoru pro magazín Poločas.

Stanislav Vlček nastoupil nejen proti Anderlechtu, v minulosti také za belgický tým sám hrál. Čtvrteční utkání bude sledovat už ve své nové roli vedoucího mužstva a i on věří, že Slavia může postup vydřít. „Bylo by to strašně příjemné. Před jedenácti lety jsme si z Belgie odvezli nadějný výsledek, prohráli jsme 1:2. Bohužel jsme padli doma a nezvládli to. Fotbal se ale strašně vyrovnává. V předkolech už došlo na pár překvapení. O motivaci postaráno máme a věřím, že bude plný dům. Chceme jít dál na úkor Anderlechtu,“ říká slávistická legenda.

Ohlédnutí za předcházejícím střetem obou týmů si můžete připomenout na dvoustraně 26-27, ohlédnutí za dosavadní cestou sešívaných kvalifikací Evropské ligy pak patří strany 16 a 17. Historické okénko se tentokrát věnuje zápasům, v nichž Slavia na evropské půdě zaskočila favority. Povede se jim to i tentokrát?

Nemůže chybět představení soupeře RSC Anderlecht, charakteristika jeho hry a medailonek třech největších opor týmu.

Zahraničního soupeře hostily ve Strakonicích také sešívané ženy, kam na ně zavítalo přes tisíc diváků. Jak probíhal celý den i utkání s Bayernem? To se dozvíte na straně 28.


Magazín Poločas koupíte ve fanshopu Slavie, na pokladnách nebo od kolportérů u stadionu a na tribunách. Cena je 20 Kč.




Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Olomouc. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články