Podpořte slávistky v boji o postup do čtvrtfinále Ligy mistryň! | SK Slavia Praha
Více

Podpořte slávistky v boji o postup do čtvrtfinále Ligy mistryň!

Fotbalistky Slavie čeká ve čtvrtek 16. listopadu odveta osmifinále Ligy mistryň proti islandskému Stjarnanu. Utkání se hraje na stadionu v Edenu od 18:30 hodin. Slávistky vyhrály před týdnem venkovní zápas se Stjarnanem 2:1 po brankách Divišové a Svitkové.
Permanentkáři vstup zdarma

Majitelé permanentních vstupenek mají vstup zdarma bez nutnosti vyzvedávat si další lístek. K turniketům stačí přijít jen s permanentní vstupenkou. Na utkání platí pravidlo obsazování volných sedadel, to znamená, že permanentkáři nemají automaticky rezervováno své místo permanentky a všichni fanoušci si mohou sednout kamkoliv, kde bude volné místo.

Vstupenky na utkání

Vstupenky na zápas se prodávají za 100 korun pro dospělé bez možnosti uplatnění dalších slev a za 50 korun pro děti do 15 let. Vstupenky můžete koupit online přes Ticketportal anebo na pokladnách v Edenu u vstupu číslo 4 během jejich otevírací doby. V den zápasu jsou v prodeji až do konce prvního poločasu. Lístky nejsou na konkrétní sedadlo, ale každý fanoušek si může vybrat volné místo podle svých preferencí na Tribuně Sever nebo Tribuně Johna Williama Maddena, na které budou otevřeny pouze spodní sektory. Na utkání bude otevřen pouze vstup číslo 1.

Předzápasový program

Před zápasem až do konce poločasové přestávky se můžete zúčastnit SMS soutěže o vstupenky na sobotní malé pražské derby s Duklou. Informace o SMS soutěži budou zveřejněny na velkoplošných obrazovkách na stadionu.

Stadion se otevírá hodinu před výkopem, tedy v 17:30 hodin. 


Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Olomouc. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články