Poděkujte tátovi v rámci Víkendu otců | SK Slavia Praha
Více

Poděkujte tátovi v rámci Víkendu otců

Speciální ligové kolo si přichystaly kluby dvou nejvyšších českých fotbalových soutěží na nadcházející víkend. Slavia se zapojila do tradiční akce Ligové fotbalové asociace a všech klubů HET ligy i Fortuna národní ligy už v průběhu týdne.
Fanoušci mohli zasílat fotografie se svým tátou a příběhem, kdy je vzal poprvé na Slavii. Ty nejlepší příběhy jsme vybrali do magazínu Poločas. Oslovili jsme také fanoušky, jejichž příspěvky zaujaly ostatní na sociálních sítích, kde je sdíleli s hashtagem #statounaslavii. Ti vyhráli nejen dvě vstupenky na nedělní zápas na Slovácko, ale také možnost jít se svým tátou před utkáním na hrací plochu, kde budou mávat slávistickými vlajkami.

Vaše fotografie a videa budeme také sdílet v neděli na velkoplošné obrazovce stadionu, pokud jste tak ještě svůj příběh neposlali, máte poslední možnost, a to buď v komentářích na Facebooku Slavie nebo na Twitteru a Instagramu s hashtagem #statounaslavii.



Kromě fanoušků jsme se také zeptali našich hráčů, kteří jsou již sami tátové, jak je samotné změnilo otcovství, co je ve výchově dětí nejdůležitější a jak je inspiroval jejich táta. Jejich příběhy si tak můžete přečíst v zápasovém magazínu Poločas.

V rámci ligového projektu si pak můžete vyzvednout u vchodů na stadion placky „Díky táto,“ a soutěžit o víkendový pobyt v hodnotě deset tisíc korun.

Ligová fotbalová asociace se navíc rozhodla podpořit při tomto Víkendu otců Linku bezpečí a upozornit na její význam. Linka bezpečí je nejdéle fungující dětskou krizovou linkou v České republice. Na bezplatném telefonním čísle 116 111 poskytuje kvalitní a snadno dostupnou pomoc dětem a studentům, kteří se nacházejí v náročných životních situacích nebo řeší každodenní problémy a starosti. Obracet se na ni mohou lidé také prostřednictvím emailu nebo chatu.

Linka bezpečí denně přijme více než 400 dětských hovorů. Nejčastějšími tématy jsou vztahové problémy, závažná osobní témata, otázky sexuálního vyzrávání, šikana, týrání a sebepoškozování. Linka bezpečí současně provozuje Rodičovskou linku určenou nejen rodičům, ale všem dospělým se starostí o dítě.

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Olomouc. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články