Poděkování fanouškům: V pondělí autogramiáda v centru Prahy | SK Slavia Praha
Více

Poděkování fanouškům: V pondělí autogramiáda v centru Prahy

PRAHA - Na pondělí 29. května jsme si pro naše fanoušky připravili velké překvapení. Jako poděkování za skvělou podporu během celé sezony uspořádáme velkou autogramiádu A-týmu Slavie v OD Kotva v centru Prahy! Začínáme v 16:00!
Autogramiáda se uskuteční v prostoru Shoe Republic, jednoho z partnerů Slavie, ve 3. patře v Kotvě. Na místě budeme prodávat aktuální kartičky hráčů A-týmu a plakát týmu. Cena pro fanoušky je 100 Kč dohromady za kartičky a plakát, pro permanentkáře je cena 50 Kč.

Na místě bude mít svůj stánek i fanshop Slavie a k prodeji budou dresy, šály nebo slávistická trika. Autogramiáda začíná v 16:00.


Za fotku děkujeme Tomáši Chaloupeckému.

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články