PŘÍMÝ PŘENOS: Slavia hraje s bulharským mistrem! | SK Slavia Praha
Více

PŘÍMÝ PŘENOS: Slavia hraje s bulharským mistrem!

ST.ULRICH AM PILERSEE – Sešívaní mají od 18:00 hodin na programu druhé přípravné utkání v Rakousku. Soupeřem je tentokrát bulharský mistr Ludogorec Razgrad.
Ludogorec vyhrál domácí ligovou soutěž už popáté v řadě. V sezoně 2014-15 si také zahrál základní skupinu Ligy mistrů, ve které se střetl s Realem Madrid, Liverpoolem a týmem FC Basel. Trenérem týmu, ve kterém je i několik hráčů brazilské národnosti, je Georgi Dermendzhiev.

V sestavě Slavie se tentokrát neobjeví brankář Martin Berkovec, přednost dostane v základu Josef Řehák a poprvé po zranění by se měl ve hře objevit Jiří Pavlenka. V zápase se poprvé v přípravě objeví také Jiří Bílek. Nenastoupí Tomáš Souček, Josef Bazal a Tomáš Jablonský. U všech nechce trenér podstoupit riziko vážného zranění.

Sestava Slavie: Řehák – Holík, Bílek, Frydrych, Zmrhal – Barák, Hušbauer, Hrubý – Voltr, van Buren, Kenia

PŘÍMÝ PŘENOS Z UTKÁNÍ SLEDUJTE V RÁMCI SLAVIA TV NA YOUTUBE ZDE:

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články