ONLINE: V Edenu s Libercem, na hrotu Škoda | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: V Edenu s Libercem, na hrotu Škoda

PRAHA/EDEN ARÉNA – Po třech týdnech se do Edenu opět vrací liga! Sešívaní hostí od 18:00 Slovan Liberec.
Trenér Jaroslav Šilhavý postavil do hry opět trochu pozměněnou sestavu. Obrana je ve stejném složení, v jakém dohrávala na Villarrealu, tedy s Frydrychem na stoperu a Bořilem na pravém beku. Po boku Tomáše Součka se do středu postaví Josef Hušbauer, křídla pak mají složení Sýkora a Stoch. Pod Milanem Škodou pak bude ještě Mick van Buren.

Zdravotní stav nedovolí zasáhnout do utkání Simonu Delimu, Murisi Mešanovičovi, Dušanu Šventovi, Michaeli Ngadeuovi a Halilu Altintopovi, chybí i Per Egil Flo.

Základní sestava: Laštůvka – Bořil, Frydrych, Jugas, Sobol – Souček, Hušbauer - Sýkora, van Buren, Stoch – Škoda

Lavička náhradníků: Kovář, Danny, Hromada, Necid, Rotaň, Bílek, Zmrhal



Aktuálně

U17 porazila Spartu a upevnila si vedení v lize

17. 4. 2024
Mladší dorostenci si po skvělém prvním poločase vybudovali dvoubrankový náskok. O oba góly se postaral Lucas Németh. Ve druhém dějství si sešívaní vedení pohlídali, získali důležité vítězství a pokračují v čele dorostenecké ligy.

U19 podlehla v derby Spartě 0:2

17. 4. 2024
Slávisté hráli přes šedesát minut v deseti. Dorostenci i tak srdnatě bojovali a tlačili svého soupeře. Sparta potvrdila vítězství druhým gólem po přestávce. Mládežníci U19 tak podlehli v derby 0:2.

Jana Sirotníka čeká reoperace zápěstí

17. 4. 2024
Brankář Jan Sirotník utrpěl při tréninku zlomeninu v zápěstí. Dvaadvacetiletého gólmana tak čeká operace a vynucená přestávka.

Další články