ONLINE: Turnaj v Čelákovicích: Slavia vybojovala třetí příčku | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Turnaj v Čelákovicích: Slavia vybojovala třetí příčku

PRAHA - V sobotu čekal sešívané tradiční Ministerský pohár v Čelákovicích. Slavia ve svém úvodním utkání podlehla Slovanu Bratislava 1:4 a odpoledne se tak o bronzovou příčku utkala se Zbrojovkou Brno. Zápas sešívaní vyhráli díky trefám Mičoly a Bazala a jsou tedy stejně jako v loňském roce třetí.
„Ministerský pohár“, jak se tradiční turnaj v Čelákovicích už druhý rok po sobě nazývá, začíná už v 9:45 prvním zápasem mezi Slavií a Slovanem Bratislava. Na tento duel v 11:15 navazuje střetnutí Jablonce s Brnem.

Odpoledne se sešívaní utkají buď s Jabloncem nebo Brnem, záleží, jestli budou hrát duel o 3. místo nebo finále. V duelu se Slovanem by se mohli hráči potkat se svým někdejším spoluhráčem Martinem Dobrotkou, v dresu Jablonce se zase představí Vukadinovič.

Stadionek „U Hájku“ se nachází v ulici U Hřiště. Dříve se turnaj hrál pod názvem "O pohár starosty města Čelákovice" a Slavia bude navazovat na tři roky staré vítězství. Před rokem obsadili sešívaní třetí pozici.

Program turnaje: 

9:45 Slavia Praha – Slovan Bratislava  1:4 (0:2) reportáž z utkání

11:15 FK Jablonec – Zbrojovka Brno 2:1pen (1:0)

15:00 Utkání o třetí místo: Slavia Praha – Zbrojovka Brno 2:0 (1:0) reportáž z utkání

16:45 Finále Ministerského poháru 2015: Slovan Bratislava – FK Jablonec

S Kartou fanouška Slavie od Fortuny v Čelákovicích sleva!

Slavia ve spolupráci s generálním partnerem klubu společností Fortuna připravila pro své fanoušky benefit pro letní přípravné zápasy. Majitelé 
Karty fanouška Slavie od Fortuny mají totiž během přípravného období na zápasy vstup zdarma. Na sobotním turnaji v Čelákovicích pak můžete s Kartou fanouška Slavie uplatnit slevu 50 Kč na celodenním vstupné. Pokud nemáte Kartu fanouška Slavie, můžete si ji jednoduše pořídit.


Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Repre přehled: debuty, Zimův gól a Oscarův postup

27. 3. 2024
První reprezentační přestávka roku 2024 je u konce. Pojďme se podívat, jak si vedli slávisté v národních týmech.

Další články