ONLINE: Slavia hraje v Budějovicích, vrací se Škoda | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Slavia hraje v Budějovicích, vrací se Škoda

ČESKÉ BUDĚJOVICE/STŘELECKÝ OSTROV - Slavia od 18:00 hraje v Českých Budějovicích, které na sešívané ztrácí dva body v tabulce.
V sestavě udělal trenér Miroslav Beránek dvě změny. Místo Proška hraje v záloze Marek Kodr, Milan Černý se tak posune zpět na křídlo. Na hrotu útoku bude operovat uzdravený Milan Škoda.

Obrana zůstává beze změny, nastoupí tak oba hráči, kteří v minulosti působili v Českých Budějovicích - Martin Latka i Martin Dobrotka. Na pravé straně zálohy je Vukadin Vukadinovič, pod Milanem Škodou nastupuje Jaromír Zmrhal.


Sestava Slavie: Hrubeš - Dobrotka, Latka (K), Bílek, Juhar - Kodr, Baéz - Vukadinovič, Zmrhal, Černý - Škoda

Lavička náhradníků: Rakovan, Hrubý, Balaj, Petr, Piták, Fialka a Dostál

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

Dorostenci zvládli utkání v Budějovicích, přípravky na turnajích v zahraničí

23. 4. 2024
U19 i U17 zvládly víkendová utkání v Českých Budějovicích. Přípravky vyrazily na turnaje do Německa a Polska. Skvělý B-tým porazil rezervu Dukly Praha vysoko 6:0. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Další články