ONLINE: Slavia hostí v Edenu Jihlavu | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Slavia hostí v Edenu Jihlavu

PRAHA/EDEN ARÉNA – Sešívané čeká třetí ligové kolo. V pátek 11. srpna hostí doma Jihlavu, výkop je v 18:00.
Trenér Jaroslav Šilhavý přivítal zpět v tréninku uzdravenou dvojici Jan Sýkora a Jakub Hromada. Oba by se měli v neděli rozehrát v dresu juniorky. Do utkání tak ze zdravotních důvodů nemůže zasáhnout pouze Jiří Bílek.

Naopak hned v základní sestavě se na levé straně obrany představí nová akvizice, ukrajinský obránce Eduard Sobol, který přišel na roční hostování.

Základní sestava: Laštůvka – Bořil, Jugas, Deli, Sobol – Ngadeu – van Buren, Hušbauer, Rotaň, Danny - Škoda

Lavička náhradníků:
Kovář, Frydrych, Zmrhal, Mešanovič, Altintop, Souček, Švento

Aktuálně

Z prvního místa do nadstavby

18. 4. 2024
Fotbalistky Slavie zakončily základní části 1. ligy žen, kde ve čtrnácti zápasech nepoznaly hořkost porážky a suverénně vedou tabulku s náskokem sedmi bodů. V úvodním zápase nadstavbové části v sobotu 20. dubna od 14:00 v Horních Měcholupech vyzvou Liberec.

O prvním startu po roční pauze, dojetí i plánech

18. 4. 2024
Lukáš Vorlický se po téměř roce vrátil na hřiště, v neděli zapsal první minuty v sešívaném dresu. Po remíze B-týmu s Karlovými Vary (1:1) se rozpovídal o své cestě zpátky, pocitu ze hry i svých plánech do budoucna.

U17 porazila Spartu a upevnila si vedení v lize

17. 4. 2024
Mladší dorostenci si po skvělém prvním poločase vybudovali dvoubrankový náskok. O oba góly se postaral Lucas Németh. Ve druhém dějství si sešívaní vedení pohlídali, získali důležité vítězství a pokračují v čele dorostenecké ligy.

Další články