ONLINE: Slavia hostí v Edenu Celtic! | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Slavia hostí v Edenu Celtic!

PRAHA - Slavia hostí doma v Edenu v rámci přípravy skotského mistra. Výkop utkání s Celtikem je v 18:00.
Slavia se v předvečer odjezdu na soustředění v rakouském Pöllaubergu utká se skotským mistrem Celticem Glasgow. Oba týmy pojí jméno trenéra Johna Williama Maddena, kterému bude před utkáním odhalena pamětní deska na slávistickém chodníku slávy a jedna z tribun nově ponese jméno právě po Johnu Williamu Madenovi.

Koho do utkání vyšle trenér Jaroslav Šilhavý? Z nových posil naskočí v základu Ruslan Rotaň a Jakub Jugas, na lavičce pak svou premiéru začne Halil Altintop.

Trenér nemůže počítat se zraněným Janem Sýkorou, kterého trápí svalové problémy. V nominaci chybí i Jaromír Zmrhal, který doléčuje zranění z reprezentačního srazu a naplno se do tréninku zapojí až v Rakousku. Na soustředění se do přípravy zapojí také defenzivní záložník Michael Ngadeu. Také Danny se k týmu teprve připojí.

Základní sestava: Laštůvka – Frydrych, Jugas, Deli, Flo – Ščuk – Tecl, Hušbauer, Rotaň, Mingazov – Škoda

Lavička náhradníků: Kovář, Trubač, Altintop, Alvir, van Buren, Bořil, Bílek, Mešanovič, Švento




Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Olomouc. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články