ONLINE: Slavia hostí Zlín, na lavičce Švento | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Slavia hostí Zlín, na lavičce Švento

PRAHA/EDEN ARENA – Sešívaní vstupují do ePojisteni.cz ligy na domácí půdě. Od 18:00 hostí v Edenu Zlín.
Nad Edenem svítí slunce, napodruhé tak snad sešívaným vstup do ligové soutěže počasí nezkazí. Slavia hostí v rámci druhého kola na domácí půdě Zlín. a program na stadionu začíná ještě před výkopem. Od 17:30 probíhá loučení se slávistickými legendami kapitánem Martinem Latkou a záložníkem Karlem Pitákem.

Trenér Dušan Uhrin se musí na úvod soutěže obejít bez čtyřlístku hráčů. Dlouhodobě zraněného Lukáše Železníka doplnili na marodce Ruslan Mingazov a Jasmin Ščuk, který si obnovil zranění kotníku a týden nemůže trénovat. Chybí také Antonín Barák, kterého trápí viróza.

Trenér Dušan Uhrin udělal oproti utkání s Rio Ave ofenzivní změnu, v záloze chybí Michael Ngadeu-Ngadjui, do středu se naopak vrací Levan Kenia. Poprvé na lavičce se objeví navrátilec Dušan Švento.


Základní sestava:
Pavlenka – Mikula, Bílek (K), Deli, Bořil – Souček – Mihalík, Hušbauer, Kenia, van Kessel – Škoda

Lavička náhradníků: Berkovec, Frydrych, Ngadeu, van Buren, Mešanovič, Zmrhal, Švento

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Další články