ONLINE: Odveta v Portugalsku. Ngadeu v záloze | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Odveta v Portugalsku. Ngadeu v záloze

VILA DO CONDE/ESTADIO DOS ARCOS – Odveta třetího předkola je tu. Sešívané čeká od 20:00 místního (21:00 českého) času utkání s Rio Ave.
Slavia třetí předkolo Evropské ligy načala na domácím trávníku, kde s portugalským soupeřem remizovala 0:0. O postupujícím se rozhodne tak dnes večer.

Do Portugalska s týmem neodcestoval Dušan Švento, který se teprve zapojil do tréninku s týmem, Ruslan Mingazov, který má namožené tříslo, a ani benjamínek Libor Holík, který se nevešel do nominace.

Trenér Dušan Uhrin ponechal složení obranné čtveřice, Jiřího Pavlenku v brance a Milana Škodu na hrotu. Obměnil ale složení záložní řady. Vedle Tomáše Součka se postaví Michael Ngadeu, na levém křídle tentokrát začne čerstvě třiadvacetiletý Jaromír Zmrhal.

Sestava Slavie:
Pavlenka – Mikula, Bílek (K), Deli, Bořil – Souček, Ngadeu – Van Kessel, Hušbauer, Zmrhal – Škoda

Lavička náhradníků:
Berkovec – Barák, Frydrych, Mešanovič, Mihalík, Kenia, Ščuk




Aktuálně

Panda a fotbal. Kapitánská páska na duben a Olomouc

20. 4. 2024
Duben, měsíc životního prostředí. A také další téma v rámci slávistického projektu Kapitánská páska. Úkolu přivést k životu nový design, který bude představen před nedělním utkáním proti Olomouci, se zhostila malířka a sochařka Josefína Jonášová.

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

Další články