ONLINE: Na Boleslav se dvěma hroty | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Na Boleslav se dvěma hroty

PRAHA/EDEN ARÉNA – Slavii čeká poslední domácí zápas letošního podzimu. Od 15:00 hostí sešívaní v Edenu Mladou Boleslav.
Trenér Jaroslav Šilhavý má před utkáním s Boleslaví téměř prázdnou marodku. Na ní zůstává pouze dlouhodobě zraněný Levan Kenia, kterého čeká operace kyčle.

Základní sestava doznala oproti utkání na Dukle pár drobných změn. Do obrany se opět zapojil Simon Deli, a tak má defenziva již tradiční složení. A protože v útoku dnes nastoupí bok po boku Milan Škoda a Muris Mešanovič, nastala změna v záložní řadě. Na pravém křídle bude operovat Antonín Barák, na levém Jaromír Zmrhal a ve středu pole Michael Ngadeu a Josef Hušbauer.

Základní sestava: Pavlenka – Frydrych, Bílek, Deli, Bořil – Barák, Hušbauer, Ngadeu, Zmrhal – Mešanovič, Škoda

Lavička náhradníků: Berkovec, Mingazov, van Buren, Souček, Ščuk, Švento, van Kessel

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Olomouc. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články