Nový systém je o tréninku, příště to bude lepší, říká Tomáš Necid | SK Slavia Praha
Více

Nový systém je o tréninku, příště to bude lepší, říká Tomáš Necid

ŠPANĚLSKO/LA LÍNEA – Nastoupil v prvním poločase a připsal si také první branku sešívaných. „Poprvé jsme zkoušeli nový systém… Je to o tréninku a musíme si na to zvyknout. Věřím, že to bude příště lepší,“ říká útočník Tomáš Necid.
Ještě dopoledne sešívaní na tréninku běhali a nabírali kondici, odpoledne pak nastoupili do prvního přípravného utkání. „Šli jsme do něj z plného tréninku, ale chtěli jsme ho zvládnout, což se nám nepodařilo. Poprvé jsme zkoušeli nový systém… Je to ale jen o tréninku a musíme si na to zvyknout. Věřím, že to bude příště lepší,“ říká útočník Tomáš Necid.

„Samozřejmě nás prohra mrzí, ale musíme si z toho odnést jen to pozitivní. Od toho jsou přípravné zápasy, aby se všechno ozkoušelo. Věřím, že to bude lepší a lepší,“ zdůraznil střelec první branky sešívaných.

„Jsem rád, že jsem se prosadil, jsem rád za každou branku. Danny mi to krásně přihrál a já jsem dával jen do prázdné. Měli jsme tam pak i další šance, Ruslan Mingazov šel sám na gólmana, já jsem tam měl jednu šanci, kdy mi to brankář vyrazil. Kdybychom je proměnili, tak to mohlo vypadat jinak,“ dodal útočník červenobílých.

Sešívaní mohli přidat branku i po centru Dannyho, Tomáš Necid byl ale v ofsajdu. „Danny centroval a já jsem to pak tečoval,“ objasnil situaci sešívaný forvard.

Jak se mu zatím líbí na soustředění? „Jsem spokojený, je to sice náročné, ale od toho je kondiční soustředění. Makáme, dřeme, dobře zvládáme ty dávky, co nám trenér dává. Hlavně abychom se nezranili a zvládli to ve zdraví. Tyhle dávky jsou ale potřeba. Nabereme kondici a pak začneme trénovat v Dubaji. Věřím, že tam to bude už jen s balonem,“ říká Tomáš Necid.

Aktuálně

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Výhra s Brnem, řádila pětigólová Nekesa

26. 3. 2024
Fotbalistky Slavie pokračují ve spanilé jízdě, na hřišti Lokomotivy Brno vyhrály vysoko 11:0, pět branek dala útočnice Marjolen Nekesa, která se vyhoupla do čela ligových střelkyň. Poprvé v letošní sezoně chytala Tereza Fuchsová.

Informace pro fanoušky do Plzně

26. 3. 2024
Ve 28. kole bude hrát Slavia v Plzni. Zápas se hraje 14. dubna od 18:00. Přečtěte si bližší informace v článku.

Další články