Na velikonoční neděli spolu do Edenu! Slavia přivítá Zlín! | SK Slavia Praha
Více

Na velikonoční neděli spolu do Edenu! Slavia přivítá Zlín!

Na Velikonoční a aprílovou neděli 1. dubna čeká fotbalisty Slavie další ligový zápas. V Edenu od 18 hodin nastoupí slávisté proti Zlínu. Přijďte podpořit naše fotbalisty v boji o důležité ligové body! Utkání je navíc věnováno našim fanouškovským organizacím – Odboru přátel a Fanklubu.
Vstupenky

  • Vstupenky na utkání se Zlínem se prodávají v cenové kategorii Z1 a koupíte je tak už od 190 korun.

  • Využijte předprodeje a zakupte si vstupenky přes online prodej Ticketportalu, kdy si můžete lístek z pohodlí domova vytisknout jako hometicket. Případně lístek můžete koupit na jednom z prodejních míst Ticketportalu v blízkosti vašeho bydliště. V internetovém prodeji je možné zakoupit i dětský lístek pro děti do 15 let nebo 150 centimetrů.

  • Vstupenky si můžete koupit samozřejmě i přímo stadionu u vstupu číslo 2 a 4 v den zápasu. Na lístky je možné při nákupu na pokladnách uplatnit 10 procent slevu pro členy Odboru přátel a Fanklubu a 20 procent slevu pro studenty, seniory nad 60 let a držitele průkazu ZTP/TP. Zároveň je možné při nákupu uplatnit slávistickou Cashback card a získat část peněz za lístek zpět.

  • V den zápasu budou otevřeny pokladny předprodeje (u vstupu číslo 4 u železniční trati) od 10 hodin do konce prvního poločasu. Vstupenky je možné zakoupit také u pokladen u vstupu číslo 2 (vedle hotelu Iris) a to od 16 hodin až do začátku zápasu.

  • Brány stadionu se otevírají v 16:30 hodin. 

Parkování

  • Pokud se chystáte do Edenu na fotbal autem, zaparkovat můžete přímo před stadionem na placeném parkovišti P2, které se nachází u hotelu Iris (vjezd z Vladivostocké ulice). Parkovací lístek stojí 150 korun a zakoupit si ho můžete předem na stránkách Ticketportalu zde

Zápasový magazín

  • U vstupů na stadion si můžete tradičně vyzvednout zdarma zápasový magazín Poločas, ve kterém najdete velký rozhovor se zimní posilou Ondřejem Kúdelou. Nebude chybět fotoohlédnutí za remízovým derby na Letné. Těšit se můžete i na obsáhlý materiál o Odboru přátel, jehož odbočkám je nedělní zápas mimo jiné věnován. Poločas bude k dispozici zdarma i na pokladnách. 

Předzápasový program

  • V koridoru uvnitř stadionu naproti vstupu číslo 1 budou umístěny stolky Odboru přátel a Fanklubu. Jejich zástupci budou připraveni fanouškům odpovědět na jejich dotazy týkající se například výhod členství v těchto organizacích, výjezdů na zápasy a podobně. Pokud nejste doposud členem Odboru přátel nebo Fanklubu, můžete se zde také do jejich řad zaregistrovat. 

  • Od 16:30 hodin můžete přijít do malé Fanzony před hotelem Iris, ve které najdete stánek našeho partnera AAA Auto. Můžete se zapojit do soutěže o účast v poločasovém programu. Vybraní soutěžící si o poločasové přestávce mohou vyzkoušet kop na bránu, kopat se bude o půjčení auta na víkend nebo na měsíc. 

  • Před zápasem až do konce poločasové přestávky se můžete zúčastnit SMS soutěže o vstupenky na další ligový zápas Slavie s Karvinou. Informace o SMS soutěži budou zveřejněny na velkoplošných obrazovkách na stadionu.

  • V sektorech 225 a 226 Rodiče a děti si mohou malí slávisté zahrát nové slávistické pexeso, vítězové jednotlivých her získají slávistické náramky. Nebude chybět tradiční malování na obličej a zdobení slávistickým tetováním. I přesto, že je na neděli hlášeno jarní počasí, je možné si u hostesek vypůjčit deku, aby malým slávistům nebyla zima. 

Občerstvení

  • Vzhledem k tomu, že se v neděli očekává konečně jarní počasí, provozovatel občerstvení v Edenu připravil pro fanoušky Slavie možnost občerstvení a posezení u piva přímo před stadionem. Venkovní stánky a posezení budou umístěny u vstupu na stadion číslo 2. Stánky s pivem budou umístěny také u vstupu číslo 1. Na utkání se bude čepovat alkoholické pivo.

  • Od jarní části sezony je v Edenu nový poskytovatel občerstvení, Během zápasů proto sbíráme od fanoušků podněty a připomínky k nabízenému sortimentu, kvalitě občerstvení a obsluze. Během reprezentační pauzy došlo k vyhodnocení podnětů na nejčastější problémy a stížnosti. Na utkání se Zlínem tak budou naproti vstupům 1 a 2 kromě pivních stanů i stánky s klobásami, které jsou nejprodávanějším jídlem a jsou na ně největší fronty. Dále byl rozšířen prodej oblíbených bavorských klobás v housce i do stánku na jižní tribuně a postup přípravy byl upraven tak, aby klobásy byly teplé. U všech stánků bude možné zjistit složení podávaných pokrmů. Další úpravy a zlepšení plánujeme ještě během jarní sezony. 

Novinky ve Fanshopu

  • Ve Fanshopu je na výběr řada nových triček, mikin, bund, šál, hrnků a spousta dalších suvenýrů. Zakoupit si můžete třeba exkluzivní zakázkové mikiny nebo triko s dlouhým rukávem, polštář do každé slávistické rodiny, elegantní kravatu nebo stylovou kšiltovku. Pokud do Fanshopu nestihnete zavítat před zápasem, můžete přijít i po jeho skončení. Otevřeno má až do obsloužení posledního zákazníka. Slávistické suvenýry ale můžete zakoupit i o poločasové přestávce. Stačí zajít k okénku Fanshopu v koridoru mezi severní a západní tribunou.

Vstupenky na další zápasy Slavie

  • Na pokladnách předprodeje u vstupu číslo 4 si můžete zakoupit vstupenky i na další domácí zápasy Slavie. V prodeji jsou vstupenky na další ligový zápas Slavie s Karvinou (pátek 13. dubna od 18 hodin) a na pohárové semifinále s Mladou Boleslaví (úterý 17. dubna od 20 hodin). 

Zápas vysílá Radio Slavia

  • Pokud se nedostanete do Edenu, nalaďte si Radio Slavia, kde můžete sledovat rozhlasový komentář celého utkání. Na Radio Slavia se dostanete kliknutím na odkaz v horní liště textového online přenosu nebo přes tento odkaz. Zápas také vysílá přímým přenosem O2 TV Sport. 

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Další články