Na sto procent musí hrát všichni, říká Miroslav Beránek | SK Slavia Praha
Více

Na sto procent musí hrát všichni, říká Miroslav Beránek

PRAHA/ĎOLÍČEK - Prohra s Bohemians se trenérovi sešívaných nehodnotila vůbec lehce, zejména kvůli výkonu, který sešívaní v Ďolíčku předvedli. „Aby hráli na 100 % jen čtyři hráči, to v dnešním fotbale nestačí," říká po vršovickém derby trenér Miroslav Beránek.
„Musím pogratulovat soupeři, protože v tomhle zápase byl lepší,“ načal neveselé hodnocení prohry v Ďolíčku Miroslav Beránek. „Svou hrou jsme to domácím umožnili a jen s velkým štěstím jsme i díky Hrubešovi přežili první poločas,“ dodal trenér k první půli, která skončila 0:0.

„Do druhého poločasu jsme se chtěli zlepšit, přišla změna, vystřídali jsme, pak ale přišla penalta a my prohrávali. Snažili jsme se to ještě zachránit střídáním, ale po naivní chybě jsme podruhé inkasovali. Pak už tu byla bohužel u některých hráčů patrná frustrace,“ dodal trenér sešívaných k dnešnímu výkonu svých svěřenců.

Milan Nitrianský byl po druhé žluté kartě vyloučen a sešívaní museli dohrávat v deseti. „První žlutá karta přišla za potyčku mezi hráči, tam bohužel pracovaly nervy. Nitrianský neudržel emoce a kartu dostali oba dva. Ta druhá pak přišla v situaci, kdy byl evidentní aut pro nás, tam neudržel nervy a zahodil míč. Samozřejmě to budeme řešit, celkově budeme řešit víc věcí,“ řekl trenér Beránek.

Trenér zároveň komentoval slabiny sešívaných. „Chybí nám hodně věcí, od základních jako je kompaktnost nebo pracovitosti. Řekli jsme si, že individuální výkony musí být na devadesát až sto procent u všech, ale takové byly dnes jen u tří, čtyř hráčů. To v dnešním fotbale nestačí. Všichni to viděli z tribuny, prohráváme souboje vepředu i vzadu, jsme málo agresivní, s tímhle fotbalem nemůžeme nic dělat,“ posteskl si Miroslav Beránek.

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články