Milan Škoda opět Hráčem měsíce! Dosáhl historického hattricku | SK Slavia Praha
Více

Milan Škoda opět Hráčem měsíce! Dosáhl historického hattricku

PRAHA - SYNOT liga už zná svého prvního vítěze v anketě Hráč měsíce v nové sezoně. Mezi hráči za měsíc srpen získal nejvíce hlasů Milan Škoda, který završil hattrick a navázal na své dvě vítězství v minulém ročníku.
Milan Škoda se stal se prvním hráčem, kterému se podařilo získat trofej třikrát. „Mám velkou radost z toho, že jsem ocenění pro Hráče měsíce srpna získal. Především proto, že mě podpořili fanoušci a díky jejich hlasům jsem zvítězil. Mohu upřímně říci, že si této ceny vážím. Všem chci poděkovat,“ svěřil se slávistický střelec.

Reprezentační útočník Milan Škoda si řekl o podporu fanoušků šesti zásahy a aktuálně vládne tabulce střelců. Vítězství našeho útočníka bylo poměrně výrazné. Škoda obdržel celkem 2908 hlasů, zato rival z Letné David Lafata jich dostal o 590 méně. Velkou ztrátu měl třetí Berger, jehož výkony mu u fanoušků vynesly 2174 hlasů.

Milanovi k jeho celkově třetímu triumfu v této anketě gratulujeme!

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Dorostenci zvládli utkání v Budějovicích, přípravky na turnajích v zahraničí

23. 4. 2024
U19 i U17 zvládly víkendová utkání v Českých Budějovicích. Přípravky vyrazily na turnaje do Německa a Polska. Skvělý B-tým porazil rezervu Dukly Praha vysoko 6:0. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Další články