Martin Vaniak odchází do Bohemians. Jednou se vrátím, slibuje | SK Slavia Praha
Více

Martin Vaniak odchází do Bohemians. Jednou se vrátím, slibuje

PRAHA – Martin Vaniak odchází ze Slavie a bude vykonávat funkci trenéra brankářů v Bohemians Praha 1905, kde je novým hlavním trenérem Roman Pivarník.
„Byla to nabídka od mého rodinného příslušníka Romana Pivarníka. Navíc je to první liga. Takže jsem se rozhodl, že zkusím novou výzvu. V Bohemce jsem zatím popdepsal smlouvu na rok,“ uvedl Martin Vaniak.

Brankář, který během své kariéry získal přezdívku Čaroděj, přišel do Slavie v létě 2007. Jaké bude mít na červenobílý klub vzpomínky? „Jenom nádherný! Na Slavii nemůžu říct nic špatného, prožil jsem tady neskutečné zážitky. Hlavně jako hráč, jako trenér jsem tady toho zatím tolik neprožil. Věřím tomu, že dveře ještě nejsou tolik zavřené a že se sem ještě postupem času, až získám zkušenosti někde jinde, vrátím. A třeba se se mnou vrátí něco podobného, co se stalo v roce 2007,“ usmívá se na závěr dvojnásobný mistr ligy se Slavií Martin Vaniak.

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články