Majitelé pětiletých permic diskutovali se slávisty | SK Slavia Praha
Více

Majitelé pětiletých permic diskutovali se slávisty

PRAHA - V rámci posledního domácího utkání podzimu proběhlo v Edenu milé setkání. Držitelé pětiletých permanentek se jako tradičně potkali se zástupci Slavie, byla pro ně nachystána prohlídka stadionu, malý dárek i možnost se vyfotit se svým oblíbeným hráčem.
Před posledním podzimním domácím zápasem v Edenu proběhlo setkání majitelů pětiletých permanentních vstupenek. Ty před zápasem s Hradcem uvítala marketingová manažerka Michaela Schejbalová, která také představila hosty setkání. S fanoušky se přišli pozdravit vedoucí A-týmu Stanislav Vlček, trenér brankářů dorostu Radka Černého a zraněný brankář A-týmu Martin Berkovec. Ti byli permanentkářům k dispozici po celou dobu setkání a odpovídali na různé nejen sportovní, zdravotní, ale i osobní otázky.

V letošním roce se sešlo více než třicet majitelů pětiletých permanentek. Každý z přítomných dostal malý vánoční dárek a ti, kteří už absolvovali prohlídku stadionu, i podepsanou fotografii s vybraným hráčem. Se svým oblíbeným hráčem se také mohli vyfotit. Celé setkání pak zakončilo hromadné focení na hrací ploše.


Aktuálně

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Hráči na hostování: Ewertonův gól kola, pálili Fila i Beran

18. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Další články