Magazín Poločas: Miljan Vukadinovič a podzimní bilancování | SK Slavia Praha
Více

Magazín Poločas: Miljan Vukadinovič a podzimní bilancování

PRAHA - Poslední Poločas podzimní části patří nejen ohlédnutí za první čtrnáctkou zápasů, ale také jedné povedené premiéře. Miljan Vukadinovič nastoupil poprvé v základu a oslavil to gólem. Jak se srbskému záložníkovi líbí v Edenu?
Miljan Vukadinovič dostal šanci v základní sestavě a odvděčil se trenérovi vstřelenou brankou. „Když jsme se vrátili ze Slovácka do Prahy, nemohl jsem usnout. Celou noc jsem přemýšlel, jestli je možné, že jsem dal skutečně svou první branku za Slavii,“ přiznává srbský záložník ve velkém rozhovoru na straně 4.

Před posledním domácím zápasem dostal šanci zhodnotit dosavadní průběh sezony trenér Dušan Uhrin. Na straně 10 se tak dozvíte, kterých bodů je mu nejvíce líto nebo jaké zápasy považuje v podání sešívaných za nejpovedenější.

Dvoustrana 16-17 patří slávistkám. Ženy, které na jaře čeká čtvrtfinále Ligy mistryň proti Olympique Lyon, představí slávistickým fanouškům jejich kapitánka Blanka Pěničková. Dozvíte se tak, kdo chodí špatně oblékaný na trénink, kdo je hvězdou karaoke nebo komu se říká „rajče.“

Tradiční rubrika se také věnuje prosincovým jubileím, své 85. narozeniny slaví Vladimír Hubálek, 70. Jan Mareš. 65 let pak uplyne od doby, co Slavia naposledy nastoupila na Letné jako domácí tým.

Mladí slávisté patří k opoře mládežnických reprezentací. Jak se jim dařilo,si přečtěte v Poločasu. A protože pomalu končí také mládežnické soutěže, patří strana 29 ohlédnutí za podzimními výkony sešívaných dorostů.


Magazín Poločas koupíte ve fanshopu Slavie, na pokladnách nebo od kolportérů u stadionu a na tribunách. Cena je 20 Kč.




Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Olomouc. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články