Magazín Poločas: Jaroslav Šilhavý je zpět. V nové roli | SK Slavia Praha
Více

Magazín Poločas: Jaroslav Šilhavý je zpět. V nové roli

PRAHA - S dalším domácím utkáním je zpět i magazín Poločas. Nenechte si ujít velký rozhovor s trenérem Jaroslavem Šilhavým nebo představení mládežnických posil.
Poprvé doma se představí nový trenér červenobílých Jaroslav Šilhavý. V rozhovoru pro magazín Poločas zavzpomínal na své angažmá v sešívaném i na cestu, kterou od té doby ušel. „Je to pro mě velká čest vrátit se do tak slavného klubu jakým je Slavia. Má obrovské ambice a to se mi líbí. Jsem moc rád, že mohu být u toho,” usmívá se nový trenér.

A protože se liga vrací do Edenu po reprezentační přestávce, nemůže chybět ani přehled slavistických reprezentantů. Jak se dařilo jim i jejich týmům se dozvíte na straně 14.

V září proběhl tradiční nábor do sešívané mládeže. Kolik přišlo dětí, jak si ho užily a jaký program slávisté nachystali pro děti z mateřských školek? Pokud chcete svého potomka přihlásit do mládežnického týmu Slavie, ale nábor jste nestihli, přečtěte si podrobné informace na straně 15.

Protože se blíží derby na Letné, připomeneme si také poslední vítězství sešívaných na půdě jejich největšího rivala. A aby nebylo derby málo, podívali jsme se také do roku 1966. Jak dopadl souboj pražských „S“ před 50 lety?

A to není z historie zdaleka vše. Odbor přátel odhalil pamětní desku zakladateli Slavie. Na straně 22 se dozvíte, jak celá akce probíhala.

V magazínu dále najdete představení posil mládežnických týmů, či medailonek soupeře spolu s triem zajímavých hráčů. A pokud jste vlastníkem slávistické Cashback Card, přečtete si zde něco více o jejím využití.

Magazín Poločas koupíte ve fanshopu Slavie, na pokladnách nebo od kolportérů u stadionu a na tribunách. Cena je 20 Kč.


Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Další články