Leťte na Rio Ave s klubovým speciálem | SK Slavia Praha
Více

Leťte na Rio Ave s klubovým speciálem

PRAHA - Slavia nabízí fanouškům možnost cestovat do Porta na odvetu 3. předkola Evropské ligy leteckým speciálem. Připojte se k týmu a užijte si dvoudenní výjezd!
Odlet je předběžně ve středu 3. srpna v 10:55 ráno z pražského ruzyňského letiště. Zápas se hraje ve čtvrtek 4. srpna od 20 hodin místního času (21 hodin středoevropského času), návrat je ihned po konci zápasu s plánovaným příletem do Prahy v brzkých ranních hodinách v pátek 5. srpna. Let trvá zhruba 3 hodiny.

Kompletní zájezd

V ceně organizovaného zájezdu je obousměrná letenka, ubytování ve dvoulůžkových pokojích se snídaní, transfery z letiště na hotel a z hotelu na stadion a vstupenka. Cena kompletního zájezdu je 12 900 korun, pro majitelé permanentní vstupenky na sezonu 2016 / 2017 je cena 12 400 korun.

Samostatná letenka

Fanouškům nabízíme možnost zakoupit si pouze letenku bez ubytování, transferů a vstupenky. Cena za obousměrnou letenku je 10 000 korun, cena za letenku pouze v jednom směru 5 000 korun.

Pokud byste rádi letěli s klubem, rezervujte si vaše místo do pátku 29. července do 15:00 na emailu evropa@slavia.cz. Do předmětu zprávy uveďte „Výjezd Rio Ave“, napište počet cestujících osob, jejich jména a variantu, kterou jste si vybrali (Zájezd / Letenka obousměrná / Letenka na cestu tam / Letenka na cestu zpět). Pokud jste držitel permanentní vstupenky, uveďte i číslo vaší permanentky. Pokud máte dotazy k zájezdu, pište na email kamila.brejtrova@slavia.cz.

Kapacita letadla je omezená, přednost mají fanoušci, kteří se přihlásí dříve. Stejně tak mají přednost ti, kteří si zakoupí kompletní zájezd a případně obousměrnou letenku. Pokud zvolíte let jen jedním směrem, budeme vás informovat v pátek v odpoledních hodinách, zda pro vás bude v letadle volné místo.

Vstupenky pro fanoušky, kteří se budou do Porta dopravovat po vlastní ose, budou v prodeji přímo na stadionu. O ceně vás budeme informovat.

Chcete letět s týmem a zadarmo? Kupte si permanentku, přijďte na domácí zápas s Rio Ave a zúčastněte se naší soutěže o zájezd pro dvě osoby!

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články