Kamil Čontofalský je zraněný, v Liberci bude chybět | SK Slavia Praha
Více

Kamil Čontofalský je zraněný, v Liberci bude chybět

EDEN – V nedělním zápase 2. kola Gambrinus ligy v Liberci bude Slavii chybět brankář Kamil Čontofalský. Pětatřicetiletý gólman utrpěl tržnou ránu na noze.
„Kamil se zranil nešťastnou náhodou o víkendu při práci na zahradě, telefonoval mi to hned z nemocnice po ošetření. Je to samozřejmě obrovská smůla. Věřím, že rekonvalescence bude probíhat bez komplikací a že Kamil bude co nejdříve v pořádku a zapojí se do tréninku,“ uvedl trenér Slavie Michal Petrouš.

Momentálně má brankář Slavie nařízený klidový režim.

„Kamil má zhruba pěticentimetrovou tržnou ránu na lýtku, očekávaná doba léčby se odhaduje přibližně na dva týdny,“ doplnil lékař Slavie Michal Tuček

Aktuálně

Fotbalista roku: Triumf Trpišovského a dvě stříbra

18. 3. 2024
Anketa Fotbalista roku v pondělí večer poznala své vítěze. Trenérem roku je Jindřich Trpišovský, ocenění byli i další slávisti. Všem moc gratulujeme!

Slavia hledá finančního manažera

18. 3. 2024
SK Slavia Praha hledá novou posilu do svého finančního týmu, a to na pozici: Manažer finančního plánování a analýzy. Své životopisy mohou zájemci zasílat do 31. března 2024.

Michaela Khýrová a Karel Piták po remízovém derby žen

17. 3. 2024
Fotbalistky Slavie remizovaly v prvním jarním derby na domácí půdě se Spartou 3:3 a na čele ligové tabulky drží před odvěkým rivalem pětibodový náskok. Jak hodnotí zápas střelkyně hattricku Michaela Khýrová a trenér žen Karel Piták?

Další články