Kamil Čontofalský je zraněný, v Liberci bude chybět | SK Slavia Praha
Více

Kamil Čontofalský je zraněný, v Liberci bude chybět

EDEN – V nedělním zápase 2. kola Gambrinus ligy v Liberci bude Slavii chybět brankář Kamil Čontofalský. Pětatřicetiletý gólman utrpěl tržnou ránu na noze.
„Kamil se zranil nešťastnou náhodou o víkendu při práci na zahradě, telefonoval mi to hned z nemocnice po ošetření. Je to samozřejmě obrovská smůla. Věřím, že rekonvalescence bude probíhat bez komplikací a že Kamil bude co nejdříve v pořádku a zapojí se do tréninku,“ uvedl trenér Slavie Michal Petrouš.

Momentálně má brankář Slavie nařízený klidový režim.

„Kamil má zhruba pěticentimetrovou tržnou ránu na lýtku, očekávaná doba léčby se odhaduje přibližně na dva týdny,“ doplnil lékař Slavie Michal Tuček

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Výhra s Brnem, řádila pětigólová Nekesa

26. 3. 2024
Fotbalistky Slavie pokračují ve spanilé jízdě, na hřišti Lokomotivy Brno vyhrály vysoko 11:0, pět branek dala útočnice Marjolen Nekesa, která se vyhoupla do čela ligových střelkyň. Poprvé v letošní sezoně chytala Tereza Fuchsová.

Další články