Juniorská liga startuje už v pondělí | SK Slavia Praha
Více

Juniorská liga startuje už v pondělí

PRAHA/EDEN - Slávistickou juniorku čeká už v pondělí 28. července start dalšího ročníku juniorské ligy, ve kterém budou sešívaní obhajovat mistrovský titul. Od 17 hodin přivítá Slavia na Xaverově Slovan Liberec.
Zápas Slavie s Libercem byl označen jako šlágr kola, úřadující mistr totiž vyzve čtvrtý celek uplynulé sezony. Juniory Slavie tak nečeká na úvod vůbec jednoduché utkání. Výkop zápasu je na Xaverově v 17 hodin, přijďte slávisty podpořit!

Juniorská liga má před sebou už třetí ročník. Do něj tentokrát zasáhne dvacet klubů, o jeden méně než v uplynulém ročníku. Nováčkem je tým Českých Budějovic, naopak svoji juniorku letos nepostaví Sigma Olomouc a Pardubice.

Juniorka startuje do nové sezony se staronovým realizačním týmem. Hlavním koučem je Pavel Řehák, jeho asistenty Ivo Knoflíček, Jan Bauer a Oldřich Pařízek. Rozhovor s trenérem Řehákem najdete zde.

Přípravné zápasy juniorky

SK Slavia Praha jun. - FC Chomutov 2:1 (2:1)
22. 7. 2014
Branky: 5. Fotr, 32. Dostál – 40. Kukačka
Slavia 1. poločas: Berkovec - Dostál, Kodr, Fialka, Bejbl - Salašovič, Novák - Prošek, Peterka, Zámečník – Fotr
Slavia 2. poločas: Berkovec - Kadavý, Pelikán, Fialka, Bejbl (81. Zámečník) - Prosek, Vitarigov - Möglich, Mysliveček, Sodoma - Steven

Výběr Kima Granta - SK Slavia Praha jun. 2:1 (1:0)
19. 7. 2014
Branky: 31. Ju Kiho, 51. Ji Man - 68. Bejbl
Slavia: Berkovec - Dostál, Salašovič, Pelikán (46. Fialka), Bejbl - Vitarigov (63. Mysliveček), Novák - Zámečník, Sodoma (46. Möglich), Peterka - Fotr

FK Litoměřice - SK Slavia Praha jun. 1:5
16. 7. 2014
Branky: 2x Prošek, 2x Fotr, Liška (z pen.)

MFK Chrudim - SK Slavia Praha jun. 4:3
9. 7. 2014
Branky: Zdichynec, Sodoma, Zámečník

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články