Juniorka zakončila turnaj v Číně výhrou 2:0 | SK Slavia Praha
Více

Juniorka zakončila turnaj v Číně výhrou 2:0

Juniorka má za sebou povedený turnaj v Číně s celkovou bilancí dvě výhry a jedna remíza. V posledním utkání turnaje zvítězila 2:0 nad týmem Shanghai Quanyun.
Shanghai Quanyun - SK Slavia Praha 0:2 (0:2)

Branky:
11. Žežulka, 27. M. Lauricella

Sestava:
Lisa - Pardubský, Žežulka, Mareš, Schulz - A. Lauricella, Krejdl, Čermák, Bucha - Badocha, Veselý
Střídali: Stropek, Vyskočil, Pek, Beňo, Král, Vávra, Vejvar, M. Lauricella, Toman

"V posledním zápas turnaje jsme se utkali s výběrem kantonu Shanghai. Se soupeřem i klimatem (37 stupňů a 90% vlhkost vzduchu) jsme se vyrovnali velmi dobře a po brankách Žežulky a Marca Lauricelly jsme zvítězili 2:0. První branka padla po rohovém kopu, druhá pak po krásné akci z pravé strany. Vytvořili jsme si i několik dalších šancí, které zůstaly nevyužity. V obou poločasech nás podrželi oba brankáři Lisa a Toman a i díky nim zůstalo naše konto čisté," zhodnotil poslední utkání trenér Pavel Řehák.

"V nabitém zápasovém programu se díky organizátorovi turnaje SFA (Shanghai football association) a našemu vlastníkovi, společnosti CEFC, podařilo naší výpravě navštívit kulturní památky, které jsou zahrnuty do světového kulturního dědictví. Vedoucí výpravy, sportovní ředitel mládeže Jiří Plíšek, se zástupcem našeho majitele panem Zhang Shiyang absolvovali společenskou večeři s prezidentem SFA, kde také diskutovali o vzájemné spolupráci mezi SFA a klubem SK Slavia Praha. SFA velmi pozitivně hodnotila naše vystupování jak po sportovní, tak po společenské stránce, chválila reprezentaci našeho klubu a těší se na další konfrontace v různých věkových kategoriích," pochválil pořadatele turnaje a také své hráče trenér Pavel Řehák.

Výsledky předchozích zápasů na turnaji v Číně:

Jiangsu Suning - SK Slavia Praha 2:2 (2:2)

Branky: 35. Pardubský, 41. Žežulka

Sestava:
Lisa - Pardubský, Žežulka, Mareš, Schulz - Krejdl, Bucha, Král, Čermák - Badocha, M. Lauricella 
Střídali: Veselý, Vejvar, A. Lauricella, Vávra, Pek, Stropek

Shanghai SIPG - SK Slavia Praha 0:2 (0:1)

Branky: 27. Vávra, 76. Badocha

Sestava:
Toman - Pardubský, Stropek (80. Žežulka), Vyskočil (46. Mareš), Pek (46. Schulz) - Král (46. Krejdl), Beňo, A. Lauricella (46. Bucha), Vávra (46. Čermák) - Veselý (60. Badocha), Vejvar (60. M. Lauricella)

Aktuálně

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Hráči na hostování: Ewertonův gól kola, pálili Fila i Beran

18. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Další články