Juniorka zahájila zimní přípravu | SK Slavia Praha
Více

Juniorka zahájila zimní přípravu

PRAHA/XAVEROV - Již v druhý den roku 2017 zahájil tým Pavla Řeháka zimní přípravu. V pondělí ráno odjela juniorka spolu s týmem U15 na soustředění do Krkonoš na Švýcarskou boudu.
Do juniorky se z týmu U19 přesunuli brankář Marin Stanić, obránce Ondřej Žežulka, záložníci Daniel Krejdl, Marcel Čermák a Antonio Lauricella a útočníci Marco Lauricella a Mario Telnar, který se tento týden ještě připravuje s dorostem a po návratu juniorky se připojí k týmu Pavla Řeháka.

Na testy do Dobrovice zamířili obránci Denis Pelyak a Lukáš Fialka, David Broukal se bude připravovat s Olympií Hradec Králové, Patrik Gilian jde na testy do Ústí nad Labem, Daniel Souček jde do přípravy s týmem Táborska, Lukáš Veselý absolvuje zkoušku v druholigových Vítkovicích, Matyáš Písačka pokračuje v hostování na Vyšehradě.

Náplň soustředění prozradil trenér Pavel ŘehákNa horách absolvujeme hrubou přípravu, čeká nás běhání a posilování. Odpoledne máme zamluvenou halu v Bedřichově, trénink v ní spojíme i s bazénem," řekl trenér juniorky.

V Praze zůstalo s Karlem Pitákem pět hráčů, Marek Kodr se léčí z chřipky, u Miroslava Routka se řeší hostování v jiném klubu, David Zoubek se vrátil z hostování v Benešově, stejně tak i starší hráči Václav Prošek s Viktorem Šimečkem. 

Chceme, aby za juniorku hráli opravdu hráči juniorského věku, tedy ročník 96 a mladší. Problematické je to, že pokud starší hráči nastoupili v letošním ročníku za dva týmy do soutěžního utkání, nemohou již hrát za třetí mužstvo. Pokud jim tedy skončilo podzimní hostování, budou muset zůstat na jaře v juniorce," dodal k současnému složení kádru trenér Pavel Řehák.
Kádr na soustředění:
Lukáš Lisa, Václav Schulz, Jan Žárský, David Zajac, Pavel Vávra, Daniel Havlina, Alex Král, Martin Sulík, Ondřej Badocha, Josef Jakab, Marin Stanić, David Vavrouš, Daniel Krejdl, Marcel Čermák, Lauricella Marco, Lauricella Antonio, Ondřej Žežulka
Příprava v Praze s Karlem Pitákem:
Marek Kodr, Viktor Šimeček, Václav Prošek, David Zoubek, Miroslav Routek
Hostování a testy:
Denis Pelyak (Dobrovice), David Broukal (Olympia Hradec Králové), Patrik Gilian (Ústí nad Labem), Lukáš Fialka (Dobrovice), Daniel Souček (Táborsko), Lukáš Veselý (Vítkovice), Matyáš Písačka (Vyšehrad)
Plán zimní přípravy:
2. - 6. ledna
Soustředění Švýcarská bouda

10. ledna
Kutná Hora - SK Slavia Praha - UMT Kutná Hora, 17:00

14. ledna
Litoměřicko - SK Slavia Praha - UMT Brozany, 10:15

18. ledna
Vlašim - SK Slavia Praha - UMT Na Lukách, 16:00

24. ledna
SK Slavia Praha - Vykáň - UMT Eden, 18:30

28. ledna
Chomutov - SK Slavia Praha - UMT Chomutov, 11:00

4. února
Dobrovice - SK Slavia Praha - UMT Mladá Boleslav, 10:30

8. února
SK Slavia Praha - Lech Poznaň, UMT Eden, 11:00

11. února
Humpolec - SK Slavia Praha - UMT Humpolec, 11:00

19. února

Jihlava - SK Slavia Praha, Juniorská liga

Aktuálně

Čtyři branky Spartě a postup do finále poháru

15. 4. 2024
Slavistky si připsaly další velké vítězství, když v semifinále poháru porazily Spartu 4:0. Branky zařídily Khýrová a po změně stran McLaughlin, Nekesa a Veselá. Ve finále se utkají 8. května se Slováckem, které vybojovalo postup na penalty proti Slovanu Liberec.

O tíze okamžiku, psychické odolnosti i výkonu Ogbua

14. 4. 2024
Jindřich Trpišovský hovořil s novináři po prohře 0:1 s Viktorií Plzeň o chybějící agresivitě, špatném pohybu, zraněních, síle soupeře či (ne)kvalitě v ofenzivní části. Nezapomněl však vyzdvihnout výkon Oscara Dorleyho s Igohem Ogbuem, který se vrátil do základní sestavy.

Chyběla vášeň, touha. Zbraně ale neskládáme

14. 4. 2024
Tomáš Vlček nejdříve soupeři zamezil ve skórování obětavým zákrokem na brankové čáře, ani on však nedokázal odvrátit porážku 0:1 na půdě Viktorie Plzeň. Příčiny neúspěchu i klíčové momenty popsal bezprostředně po konci duelu v Doosan Areně.

Další články