Jiří Pavlenka a Milan Škoda v nominaci české reprezentace | SK Slavia Praha
Více

Jiří Pavlenka a Milan Škoda v nominaci české reprezentace

PRAHA - Brankář Jiří Pavlenka a útočník Milan Škoda byli nominování do A týmu České republiky k zápasům s Norskem a Dánskem, mezi náhradníky jsou Antonín Barák, Jiří Bílek, Josef Hušbauer a Jaromír Zmrhal. Nominace do reprezentace do 21 let se dočkali Antonín Barák a Tomáš Souček, brankář Josef Řehák se ocitl mezi náhradníky.
Útočník Milan Škoda již delší dobu patří mezi stálé členy reprezentace, pro brankáře Jiřího Pavlenku to bude několikátý sraz národního výběru, ale na svůj premiérový start stále čeká. Ze čtveřice náhradníků na svůj první start v A týmu České republiky čekají Jiří Bílek a Antonín Barák, Jaromír Zmrhal má za sebou premiérový zápas v utkání proti Ázerbájdžánu, Josef Hušbauer má již s národním týmem zkušenost.

Dá se očekávat, že trenér reprezentace Karel Jarolím po následujícím ligovém kole donominuje do reprezentace další hráče, kteří jsou aktuálně mezi náhradníky.

Kromě nominace mezi náhradníky v A týmu je také Antonín Barák v nominaci reprezentace U21, kterou čeká přátelský zápas v Portugalsku. S "lvíčaty" odcestuje do Portugalska také Tomáš Souček. Náhradníkem je pak brankář Josef Řehák.

Aktuálně

ONLINE: Od 14:00 úvod nadstavby proti Liberci

20. 4. 2024
Slávistky hrají od 14:00 v Horních Měcholupech úvodní zápas nadstavbové části 1. ligy žen proti Slovanu Liberec. Utkání můžete sledovat v přímém přenosu.

Panda a fotbal. Kapitánská páska na duben a Olomouc

20. 4. 2024
Duben, měsíc životního prostředí. A také další téma v rámci slávistického projektu Kapitánská páska. Úkolu přivést k životu nový design, který bude představen před nedělním utkáním proti Olomouci, se zhostila malířka a sochařka Josefína Jonášová.

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Další články