Jedeme #proposilu! Výsledky vložených soutěží | SK Slavia Praha
Více

Jedeme #proposilu! Výsledky vložených soutěží

PRAHA – Slávistická delegace se v neděli ráno vydala na cestu za novou posilou A-týmu. Tedy spíš staronovou. Fanoušci mohli v průběhu celého dne tipovat, kam a pro koho slávisté vyrazili. Večer už bylo jasno – do Slavie se vrací Dušan Švento.
V průběhu celého dne fanoušci bedlivě sledovali cestu naší delegace a stovky z nich se zapojily do vložených soutěží. Moc děkujeme za vaši podporu na sociálních sítích a na základě vašich reakcí doufáme, že jste si s námi celou neděli užili.

Jak dopadly jednotlivé soutěže? Výherce vylosoval přímo Dušan Švento. Za správnou odpověď, že cílem naší výpravy byl Senec, získává podepsanou šálu Petr Drahý (@DrahyWinter). Tričko, za odpověď, že Ivo Knoflíček hrál v Prušánkách, pak Aleš Vlk.

Že pauza na svačinu proběhla v Humpolci, uhodl jako první Martin Skalický a vyhrává podepsané tričko.

A kdo správně uhodl, že Dušan Švento bude nosit na zádech číslo 81? Trojice Jiří Bárta, svk33 a jeanius42 vyhrává také tričko.

Vítězem hlavní soutěže „Pro koho jedeme“ se pak stává Jakub Medek, jemuž Dušan Švento podepsal dres přímo před naší kamerou:



Prosíme všechny výherce, aby nás kontaktovali na emailové adrese: soutez@slavia.cz.

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články