Informace pro fanoušky na derby | SK Slavia Praha
Více

Informace pro fanoušky na derby

V sobotu nás čeká 289. derby, kdy na Letnou zamíří přes tisíc slávistů. Pokud jdete Slavii podpořit, přečtěte si důležité informace pro fanoušky k organizaci zápasu.

Vstupenky na utkání

Derby je vyprodáno, na pokladnách na Letné nebudou žádné další lístky v prodeji. Pro Slavii jsou vyčleněny sektory H88, H86 a H85 v horním patře a sektory D91 – D94 ve spodním patře.

Distribuce vstupenek probíhala pro majitele permanentek online, kdy si voucher zakoupený v online prodeji bylo nutné vyměnit za lístek. Do sektoru nebude vpuštěn nikdo, kdo bude mít pouze voucher.

Přístup na stadion

Do sektoru hostů je přístup z ulice U Sparty přes vstup č. 5, kde se všichni nejdříve podrobí bezpečnostní prohlídce a poté projdou přes turnikety.
 
Upozorňujeme fanoušky, kteří mají lístky do
sektoru H88, že vstup do toho sektoru je oproti minulým rokům pouze přes vstup č. 5. U tohoto sektoru budou členové slávistické bezpečnostní služby ve žlutých a oranžových vestách se slávistickým logem.

Stadion se otevírá hodinu a půl před utkáním, tedy v 16 hodin. Přibližně v tuto dobu očekáváme příchod pochodu, který organizují fanoušci.

Bezpečnostní prohlídky

Fanoušci se podrobí bezpečnostní kontrole, při které bude kladen důraz na zákaz vnášení pyrotechniky. Upozorňujeme, že v případě nalezení pyrotechniky nebude dotyčnému umožněn vstup na stadion. Do hlediště zároveň nemusí být vpuštěny podnapilé osoby.

Zároveň upozorňujeme fanoušky na to, že není dovoleno vnášet samolepky a také jakékoliv oblečení či šály s nápisy hanobící našeho soupeře. 

Po zkušenostech z loňského roku upozorňujeme fanoušky, aby při průchodu turniketem přiložili lístek k načtení až poté, co se dotočí turniket za člověkem před nimi, a nedocházelo tak k nutnosti načtení kódu podruhé, protože v tomto případě už kód nebude fungovat.

Doporučujeme všem fanouškům nastudovat si Návštěvní řád Generali arény

Aktuálně

Dorostenci zvládli utkání v Budějovicích, přípravky na turnajích v zahraničí

23. 4. 2024
U19 i U17 zvládly víkendová utkání v Českých Budějovicích. Přípravky vyrazily na turnaje do Německa a Polska. Skvělý B-tým porazil rezervu Dukly Praha vysoko 6:0. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Společně jsme uklidili okolí Edenu

22. 4. 2024
Dnešní datum, tedy 22. dubna, připadá každoročně na Den Země, při kterém si celý svět připomíná, jak důležité je starat se o životní prostředí a svět kolem nás. Ve Slavii tento přístup sdílíme nejen v měsíci dubnu, ve kterém věnujeme pozornost projektům z environmentální oblasti, ale po celý rok.

Výhra s Libercem na úvod nadstavby

22. 4. 2024
Fotbalistky Slavie zvládly otočit nepříznivý průběh zápasu a v úvodním utkání nadstavby porazily na domácí půdě Slovan Liberec 4:2. Střelecky se prosadila Franny Černá, Gabriela Šlajsová, Tereza Krejčiříková a Tereza Szewieczková.

Další články