Informace pro fanoušky mířící do Příbrami | SK Slavia Praha
Více

Informace pro fanoušky mířící do Příbrami

PRAHA – Slavia odehraje první jarní venkovní zápas v Příbrami v sobotu 25. února od 19:15. Pokud jedete tým podpořit, přečtěte si pozorně informace pro fanoušky o režimu vstupu na stadion, prodeji vstupenek a parkování u stadionu.
Pro fanoušky Slavie je v Příbrami vyhrazena severní tribuna 2003, ke které je přístup pouze ze severu vchodem a východem pro příznivce hostů. Očekáváme, že do Příbrami se vydá několik stovek slávistů, buďte u pokladen u vstupu do sektoru včas, ať se netvoří dlouhé fronty na lístky. Cena vstupenky je 100 korun, pokladny i brány stadionu se otevírají v 17:45. Kapacita sektoru hostů je 800 míst. 

Fanoušci mohou k parkování využít parkoviště, které se nachází směrem za severní tribunou u ulice Ke Stadionu.

U vstupu do sektoru hostů bude prováděna dechová kontrola na alkohol, stejně tak důkladná osobní kontrola a kontrola všech příručních tašek. Pokud někdo z fanoušků poruší jakýkoliv bod návštěvního řádu, může být vyveden ze stadionu bez nároku na vrácení vstupného.

Pokud byste rádi vyrazili Slavii podpořit, v autobuse Fanklubu zbývají poslední volná místa. Hlásit se můžete až do pátku 24. 2. přes registrační formulář na webu Fanklubu, anebo pak přímo u autobusu, který odjíždí z Edenu v 17:30. Výjezd Tribuny Sever je v tuto chvíli už plně obsazen.

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články