Informace pro fanoušky cestující na Kypr | SK Slavia Praha
Více

Informace pro fanoušky cestující na Kypr

PRAHA – V prvním utkání play-off Ligy mistrů bude Slavii na hřišti APOELu podporovat v sektoru hostů zhruba šedesát fanoušků. Pokud míříte na zápas, přinášíme důležité organizační informace.

Vstupenky na zápas

Lístky na toto utkání do sektoru hostů se prodávaly od pátku do neděle v Edenu, na místě se vůbec nebudou prodávat. Pokud se na zápas chystáte a vstupenku ještě nemáte, napište do pondělí 12:00 na email jana.kaufnerova@slavia.cz ohledně dohody o předání vstupenky v Nikósii.

Doprava na stadion

Stadion APOELu FC, GSP Arena se nachází na jižním okraji Nikosie. Do Nikosie je možné dostat se z Larnaky nebo jiných měst např. se společností InterCity buses. Nejbližší zastávka u stadionu je „New hospital“, ze které je vzdálenost na stadion zhruba tři kilometry. 

Po utkání je veřejná doprava z Nikósie problematická, využít lze autobus na letiště v Larnace anebo taxi.

Z centra Nikósie jezdí ke stadionu např. autobus č. 106.

Pokud využijete pro dopravu ke stadionu taxi, nechte se odvézt až přímo k severní tribuně, kde je parkoviště.

Vstup na stadion

Sektor hostů se nachází na severní tribuně, fanoušci Slavie mají vstupenky do sektoru 211, který se nachází v horním patře a fanoušci by v něm měli zůstat během celého zápasu. Na stadion není povoleno jít s batohy, které je možné
odložit v autobusu fanoušků Slavie, který bude stát na parkovišti u severní tribuny a po utkání si je vyzvednout. Ženy mohou mít malou kabelku. 

Stadion se otevírá dvě hodiny před utkáním, tzn. v 19:45. Všechny fanoušky Slavie žádáme, aby přišli k bránám nejpozději hodinu před výkopem, tedy ve 20:45. U bran se podrobí bezpečnostní kontrole. 

Při vstupu proběhne kontrola vlajek za přítomnosti SLO Slavie. Při věšení vlajek na ploty fanoušky žádáme, aby vlajky nepřekrývaly reklamní panely a panely s logem Ligy mistrů. 

Na stadion je zakázáno vnášet skleněné lahve, plechovky, pyrotechniku, zapalovače, hořlavé předměty, nože, nůžky a další ostré předměty. Zákaz platí i pro vnášení alkoholických nápojů a drog a všech předmětů, které mohou být nebezpečné.

GSP arena je kuřácký stadion. 

Kontakt na Kypru

Kontaktní osobou Slavie během pobytu na Kypru je SLO (supporter liaison officer) Jana Kaufnerová. Na stadionu bude přítomna v sektoru hostů před utkáním, během něj a po jeho skončení, obracejte se na ni v případě nutnosti komunikace s místní pořadatelskou službou a dalšími složkami. Telefonický kontakt je + 420 731 427 459. 

Aktuálně

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Hráči na hostování: Ewertonův gól kola, pálili Fila i Beran

18. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Další články