Informace pro fanoušky cestující do Teplic | SK Slavia Praha
Více

Informace pro fanoušky cestující do Teplic

PRAHA/EDEN – Přinášíme organizační informace pro fanoušky, kteří pojedou Slavii podpořit na utkání 4. kola SYNOT ligy do Teplic. Utkání se odehraje v sobotu 16. srpna od 20:15 hodin na stadionu Na Stínadlech.
Přístup do sektoru hostí je na Východní tribuně stadionu, vchod „H“, u vstupu jsou umístěny dva turnikety a příchozí budou podrobeni prohlídce.

Pokladna pro zmíněný sektor je umístěna cca 20 metrů od vchodu H. Vstupenky na zápas stojí 100 Kč. Vstupy na stadionu budou otevřeny nejméně 90 minut před začátkem utkání.

Na žádost vedení Teplic vyzýváme fanoušky Slavie, aby se soustředili do sektorů určených pro hosty. Pro slávistický kotel budou vyhrazeny sektory 39 a 38 a fanoušky, kteří nechtějí přímo do kotle, prosíme, aby využili sektor 36 (nově vyhrazený sektor pro fanoušky hostů).

Žádáme všechny slávisty, aby v těchto sektorech vynaložili společně týmu jednotnou podporu. Do ostatních sektorů (zejména na Západní a Jižní tribunu) podle pokynů pořadatele nebudou vpuštěni fanoušci s klubovými symboly Slavie. V souvislosti s pietním aktem za zesnulého ředitele teplického klubu Františka Hrdličku žádáme fanoušky, aby se důstojným způsobem připojili k uctění jeho památky a domluvenou sektorizaci respektovali.

Na stadion je zakázáno vnášet předměty, kterými by mohla být jakkoliv ohrožena bezpečnost osob a zázemí na stadionu nebo samotný průběh utkání. V případě podezřelého, či nevhodného chování před vstupem na stadion, má pořadatel právo vyzvat diváka, aby se legitimoval pořadatelské nebo bezpečnostní službě. Bude probíhat namátková kontrola alkoholu a zjevně podnapilý návštěvník nebude vpuštěn do stadionu.


Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články