Vstupenky do Liberce v online prodeji | SK Slavia Praha
Více

Vstupenky do Liberce v online prodeji

PRAHA - Slavia odehraje zápas 21. kola ePojisteni.cz ligy v sobotu 18. března od 16:30 v Liberci. Vzhledem k tomu, že je o utkání ze strany našich fanoušků obrovský zájem, po vzájemné dohodě s Libercem bude pro slávisty uvolněna kromě sektoru hostů i celá západní tribuna za bránou. Vstupenky se prodávají už pouze online, ve fanshopu byly vyprodány.
Vstupenky do sektoru hostů, který má kapacitu 600 míst, se prodávaly pouze ve fanshopu Slavie v Edenu a jsou vyprodány. V Liberci nebude možné zakoupit další lístky přímo do sektoru hostů.

Pro příznivce Slavie je vzhledem k obrovské poptávce po vstupenkách a díky vstřícnému jednání ze strany libereckého klubu vyhrazena celá západní tribuna za bránou vedle slávistického kotle o kapacitě 1600 míst. Nákup vstupenek do tohoto sektoru probíhá přes online prodej Ticketportalu, takže možnost koupit si lístek v předstihu mají všichni fanoušci. Cena vstupenky na západní tribunu je 150 korun. Po vyprodání sektorů B, C, D a E budou do online prodeje uvolněny další zbývající sektory.

V Liberci bude probíhat prodej lístků na západní tribunu i na pokladnách dvě hodiny před utkáním, všem slávistům však doporučujeme lístek zakoupit v internetovém prodeji. Liberecký klub a pořadatelé nebudou bránit slávistům, aby si kupovali vstupenky i na jiné tribuny, doporučujeme však všem, aby využili vyblokované západní tribuny.

V sektoru hostů bude mít Slavia vlastní pořadatelskou službu a ve spolupráci s domácím klubem bude nastaven průběh bezpečnostních kontrol u vstupů tak, aby se předešlo konfliktním situacím z minulé sezony. Je v zájmu Slavie, Liberce i fanoušků Slavie, aby vše proběhlo bez komplikací.

Ve čtvrtek 16. března zveřejníme podrobné informace k možnostem parkování v okolí stadionu a další organizační pokyny. Už nyní však upozorňujeme a žádáme všechny fanoušky, aby přišli na stadion včas. Vstup na stadion bude možný dvě hodiny před výkopem od 14:30 a vzhledem k velkému počtu slávistů, kteří půjdou pochodem, není reálné, že se do hlediště ostatní fanoušci dostanou včas, pokud přijdou na stadion po příchodu pochodu zhruba v 15:15. Pokud byste měli zájem o parkování vlastního autobusu, kontaktujte nás na emailu jana.kaufnerova@slavia.cz do 15. března.

Výjezd s Fanklubem

Kapacita autobusů na výjezd s Fanklubem je naplněna, další přihlašování není možné.

Výjezd s Tribunou Sever

Výjezd do Liberce pořádá Tribuna Sever, cena pro členy Fanklubu, Odboru přátel a majitele permanentních vstupenek je 50 korun, pro ostatní účastníky 150 korun. Každý účastník si zajišťuje vstupenku sám. Odjezd autobusů je v sobotu v 11 hodin od Edenu, v Liberci bude sraz slávistů ve 14:30 na náměstí u radnice, odkud bude vyrážet pochod na stadion. Přihlašovat se na výjezd mohou fanoušci ve fanshopu v Edenu, zbývá několik posledních volných míst.

Aktuálně

Třetí derby remíza? Problém a důvod, proč ztrácíme

11. 5. 2024
Tomáš Holeš přišel zodpovědět dotazy novinářů po bezbrankovém 311. derby na Letné. „Jednoznačně rozhodlo neproměňování šancí,“ mrzelo reprezentačního obránce.

O výkonu brankářů, Zimovi i stále čtyřbodové ztrátě

11. 5. 2024
Jindřich Trpišovský s novináři rozebral 311. derby, ve kterém branka nepadla. Hlavní trenér hovořil o výkonech obou brankářů, dlouhé hře v početní výhodě, která ale gól nepřinesla, i vyhlídkách pro zbývající tři kola nadstavby.

Čisté konto? Radši bych tři body. Gól byl blízko i daleko

11. 5. 2024
Jindřich Staněk se v 311. derby blýskl několika skvělými zákroky a ani ve druhém zápase na Letné v dresu Slavie neinkasoval. Po nerozhodném utkání však radost neměl, ztráta na čelo zůstala čtyřbodová a gólový účet prázdný.

Další články