Ideální dárek k Vánocům? Jarní permice do Edenu | SK Slavia Praha
Více

Ideální dárek k Vánocům? Jarní permice do Edenu

PRAHA - S koncem podzimní části ligy přichází možnost zakoupit si permanentní vstupenky na jaro 2015. Ty budou v prodeji od středy 19. listopadu, bude tedy možné je koupit i v den posledního podzimního domácího zápasu proti Hradci.
Pokud nemáte pro své blízké dárek k Vánocům, tak od středy 19. listopadu začíná na pokladnách v Edenu prodej půlročních permanentních vstupenek na jaro 2015. Ceny vstupenek v jednotlivých kategoriích jsou 1 490 Kč, 1 290 Kč a 790 Kč. Je na ně možné uplatnit tradiční slevy, ať pro studenty, osoby starší 60 let či držitele karty fanouška od Fortuny.

Permanentky lze od pondělí 24.11. zakoupit pouze na centrále Ticketportalu v ulici Politických vězňů 15, Praha 1. Možná je i předchozí rezervace přes webové stránky Ticketportalu. Předprodej vstupenek v Edenu bude otevřen opět až před jarní části sezony.

               

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Další články