Hráči na hostování: Václav Pardubský pomohl k vysoké výhře | SK Slavia Praha
Více

Hráči na hostování: Václav Pardubský pomohl k vysoké výhře

PRAHA - Do jarní části sezony vyslala Slavia řadu svých hráčů sbírat zkušenosti na hostování. Jak se jim dařilo o uplynulém víkendu? Tomáš Souček si připsal asistenci, Václav Pardubský se usadil v základní sestavě Žižkova.

ePojisteni.cz liga

Tomáš Souček (Liberec) – Opět kraloval ve středu záložní řady, asistencí se podílel na druhém gólu Liberce. Také díky němu Liberec zaznamenal důležitou výhru 2:0 nad Karvinou.

Jan Mikula (Liberec) – Na pravém kraji obrany Liberce odehrál celé utkání.

Josef Bazal (Příbram) – Odehrál celé utkání na levém křídle, jeho tým porazil Bohemians 1905 1:0 a vykřesal naději na záchranu v nejvyšší soutěži.

Martin Berkovec (Bohemians 1905)
– V utkání v Příbrami odchytal celý záchranářský duel.

Jan Kuchta (Bohemians 1905) – Přišel do hry v 65. minutě, ani on však prohru svého týmu neodvrátil.

Fotbalová národní liga

Václav Pardubský (Viktoria Žižkov) – Znovu nastoupil na levém kraji obrany v základní sestavě a opět z toho byla výhra jeho týmu, tentokrát 5:0 na hřišti Sokolova.

Tomáš Valenta (Sokolov) – Za domácí Sokolov nastoupil v základní sestavě a odehrál celé výsledkově nepovedené střetnutí.

Česká fotbalová liga

Lukáš Batka (Štěchovice) – V utkání proti Litoměřicku odehrál plných 90 minut, jeho tým však na domácí půdě prohrál 1:2.

Jan Peterka (Táborsko B) – Rezerva Táborska se výsledkově trápí a ve třetí nejvyšší soutěži je v sestupovém pásmu. Stejně tomu bude i po domácí prohře 0:1 s Pískem, ve které byl Jan Peterka střídán v prvním poločase.

Daniel Souček (Táborsko B) – Mladý obránce či záložník odehrál 71 minut.

Josef Řehák (Táborsko B)
– Za rezervu odchytal celý zápas.

Miroslav Routek (Dobrovice) – Svému týmu pomohl k čistému kontu a výhře nad Chrudimí 2:0, odehrál celý zápas.

Moravskoslezská fotbalová liga

Emmanuel Antwi (Olomouc B) – V zápase MSFL proti Petříkovicím přišel do hry v průběhu druhého poločasu, jeho tým zvítězil 3:0.

MOL cup

Jan Kuchta (Bohemians 1905) - V pohárovém zápase v Ďolíčku nastoupil proti Mladé Boleslavi v základní sestavě. Byl vystřídán v prodloužení. Tým Bohemians vypadl z poháru po pokutových kopech.

Jan Mikula (Liberec) - Ani druhému týmu, ve kterém má Slavia své zastoupení, se v poháru nedařilo. Liberec vypadl se Zlínem po prohře 2:4 v prodloužení. Krajní obránce Jan Mikula odehrál celé utkání.

Tomáš Souček (Liberec) - Také střední záložník odehrál ve čtvrtfinálovém duelu celý zápas, viděl v něm žlutou kartu.

Bonus

Karel Piták (Olympia Hradec Králové) – Asistent trenéra sešívané U19 stále válí v dresu třetiligové Olympie Hradec Králové. Po hattricku do sítě Vyšehradu vstřelil o víkendu dvě branky Benátkám. Ve středu však Olympia prohrála na půdě Převýšova 0:1.

Nenastoupili: Zdeněk Linhart, Oskar Fotr, Patrik Gilian, Libor Holík, Lukáš Veselý.

O následujícím víkendu čeká na Bohemians 1905 s Janem Kuchtou další záchranářský souboj, tentokrát s týmem z Jihlavy. Liberec se utká s dalším severočeským týmem z Teplic. Václav Pardubský bude spolu s Viktorií Žižkov v tradičním nedělním čase 10:15 hostit Frýdek-Místek.

Aktuálně

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Dorostenci zvládli utkání v Budějovicích, přípravky na turnajích v zahraničí

23. 4. 2024
U19 i U17 zvládly víkendová utkání v Českých Budějovicích. Přípravky vyrazily na turnaje do Německa a Polska. Skvělý B-tým porazil rezervu Dukly Praha vysoko 6:0. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Společně jsme uklidili okolí Edenu

22. 4. 2024
Dnešní datum, tedy 22. dubna, připadá každoročně na Den Země, při kterém si celý svět připomíná, jak důležité je starat se o životní prostředí a svět kolem nás. Ve Slavii tento přístup sdílíme nejen v měsíci dubnu, ve kterém věnujeme pozornost projektům z environmentální oblasti, ale po celý rok.

Další články