Hráči na hostování: Ruslan Mingazov rozhodl o výhře | SK Slavia Praha
Více

Hráči na hostování: Ruslan Mingazov rozhodl o výhře

Důležitým článkem týmu Mladé Boleslavi jsou hráči hostující ze Slavie. Matěj Chaluš opět nastoupil v základní sestavě a pomohl k čistému kontu, Ruslan Mingazov dokonce svým gólem rozhodl o výhře 1:0.

HET liga

Martin Berkovec (Karviná) – Po delší době se vrátil do branky Karviné, v utkání na Dukle ale jeho tým prohrál 2:3.

Ruslan Mingazov (M. Boleslav) – Rychlonohý krajní záložník nastoupil na půdě Baníku Ostrava v základní sestavě a ve 14. minutě jediným gólem utkání rozhodl o výhře Mladé Boleslavi.

Matěj Chaluš (M. Boleslav) – Opět nastoupil v základní sestavě, i tentokrát pomohl svému týmu k třetí výhře v řadě.

Stanislav Tecl (Jablonec) – Druhý nejlepší střelec české ligy znovu nechyběl v základní sestavě. On sám měl velkou příležitost přidat další trefu, pokutový kop ale neproměnil. V 88. minutě byl střídán, Jablonec i tak Brno porazil 1:0.

Daniel Trubač (Teplice) – Do hry nastoupil v 63. minutě za stavu 2:0 pro Teplice. Severočeši nakonec porazili Slovácko 3:0.

Prva Liga (Slovinsko)

Marko Alvir (NK Domžale) – Na hřiště Aluminij v dresu Domžale přišel v 68. minutě. Během jeho přítomnosti Domžale rozhodlo o výhře 1:0.

Fotbalová národní liga

Vojtěch Mareš (Viktoria Žižkov) – V souboji s Táborskem znovu odehrál celé utkání, Pražané ale prohráli 0:2.

Marcel Čermák (Viktoria Žižkov) – Proti Táborsku odehrál 85 minut a viděl žlutou kartu.

Daniel Souček (Táborsko) – Do vítězného zápasu na půdě Viktorie Žižkov naskočil v 66. minutě a i on přispěl k důležité výhře.

Ondřej Žežulka (Olympia) – Domácí utkání odehrál celé, prohře 1:3 s Ústím nad Labem ale nezabránil.

Česká fotbalová liga

Miroslav Routek (Dobrovice) – Domácí Dobrovice šla brzy do vedení, hosté z Vltavínu ale utkání otočili. Miroslav Routek odehrál celý zápas.

Josef Jakab (Vyšehrad) – Naskočil do hry na čtyři minuty, jeho tým porazil nováčka z Ústí nad Orlicí 2:0.

Juniorská liga

Emmanuel Antwi (Příbram) – Za juniorku Příbrami odehrál proti Jablonci celé utkání.

Václav Pardubský a Petar Musa (Žižkov), Patrik Gilian (Ústí nad Labem), Lukáš Soukup (Olympia), Lukáš Lisa (Benátky), Jan Kuchta (Bohemians 1905) a Lukáš Veselý (Táborsko) do hry nezasáhli.

Bývalí hráči Slavie v zahraničí

Marek Suchý (Basilej) – V utkání Ligy mistrů proti CSKA Moskva odehrál celý zápas, utkání ale skončilo výhrou hostů z Ruska. Víkendové utkání proti Young Boys Bern pak proseděl na lavici.

Jiří Pavlenka (Werder Brémy) – Opět odchytal utkání v dresu Brém, ve Frankfurtu ale Werder prohrál 1:2.

Stefan Simić (Crotone) – Opět nastoupil v základní sestavě, Crotone si připsalo druhou výhru v řadě, tentokrát porazilo Bolognu 3:2.

Michael Lüftner (FC Kodaň) – Kodaň doma podlehla Bröndby 0:1, stoper odehrál celý duel.

Udinese s Jakubem Janktem a Antonínem Barákem utkání nehrálo.

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Po reprezentační pauze na béčko! V neděli na Xaverově proti Robstavu

28. 3. 2024
Slávistický B-tým čeká 20. kolo ČFL. V neděli 31. března vyzve na Xaverově od 10:15 FK Robstav. Vstupenky na utkání budou k dispozici na místě.

Další články