Hráči na hostování: Rozhodující trefa Jana Kuchty | SK Slavia Praha
Více

Hráči na hostování: Rozhodující trefa Jana Kuchty

Povedený vstup do jarní části zažívá Viktoria Žižkov, ve které hostuje několik hráčů Slavie. Na dvě trefy z předchozího kola navázal Jan Kuchta, tentokrát svým gólem zařídil výhru nad Hradcem Králové.

HET Liga

Matěj Chaluš (Mladá Boleslav) – V uplynulém týdnu odehrála Mladá Boleslav dvě utkání, nejprve postoupila v poháru přes Baník Ostrava po penaltovém rozstřelu do semifinále, Matěj Chaluš v něm proměnil pokutový kop. Druhý duel skončil remízou 1:1 se Slováckem. Obě utkání odehrál stoper reprezentace U20 celá.

Daniel Trubač (FK Teplice) – V dresu Teplic odehrál na hřišti Bohemians 1905 69 minut, jeho tým odjel po prohře 0:2 z Ďolíčku s prázdnou.

Fortuna Liga (Slovensko)

Kristijan Trapanovski (Prešov) - Do hry přišel až v závěru duelu proti Senici, souboj předposledního Prešova s poslední Senicí skončil remízou 1:1.

Prva Liga (Slovinsko)

Marko Alvir (Domžale) - Vysokou výhrou 6:1 skončilo domácí utkání Domžale s celkem Aluminij. Marko přišel do hry v 60. minutě a připsal si asistenci na šestou trefu Domžale.

Fortuna národní liga

Jan Kuchta (Viktoria Žižkov) – Celek ze Žižkova má na jaře zatím stoprocentní bilanci, ze tří zápasů získal devět bodů. Mladý útočník Jan Kuchta vstřelil vítězný gól do sítě Hradce, když doklepl do sítě pokutový kop.

Václav Pardubský (Viktoria Žižkov) – Proti Hradci Králové odehrál celý zápas, svým výkonem na kraji obrany přispěl k čistému kontu.

Marcel Čermák (Viktoria Žižkov) – Do duelu s Hradcem přišel na závěrečných 16 minut.

Petar Musa (Viktoria Žižkov) – V poslední minutě zápasu přišel do hry místo Jana Kuchty.

Patrik Gilian (Ústí nad Labem) – Na půdě Znojma odehrál první poločas, Ústí na jihu Moravy prohrálo 0:3.

Ondřej Žežulka (Olympia) – Do vítězného utkání v Českých Budějovicích nastoupil v nastavení zápasu.

Do utkání nezasáhli Martin Berkovec (Karviná), Daniel Souček, Zdeněk Linhart (Táborsko), Vojtěch Mareš (Viktoria Žižkov), Olivier Kingue (Ústí nad Labem), Lukáš Soukup (Olympia). Dobrovice s Miroslavem Routkem o víkendu soutěžní duel nehrála.

Bývalí hráči Slavie

Marek Suchý (Basilej) – Do středečního duelu Basileje proti Lausanne nemohl kvůli karetnímu trestu naskočit, víkendové střetnutí se Sionem už odehrál celé, jeho tým zvítězil 1:0.

Jiří Pavlenka (Brémy) – Na hřišti Augsburgu pomohl k výhře 3:1.

Antonín Barák (Udinese) – Do domácího střetnutí s Sassuolem přišel v 57. minutě, jeho celek ale prohrál 1:2.

Jakub Jankto (Udinese) – Proti Sassuolu odehrál celý duel.

Michael Lüftner (FC Kodaň) – Gólem pomohl stoper k výhře 3:1 na hřišti Silkeborgu.

Aktuálně

Fotbalista roku: Triumf Trpišovského a dvě stříbra

18. 3. 2024
Anketa Fotbalista roku v pondělí večer poznala své vítěze. Trenérem roku je Jindřich Trpišovský, ocenění byli i další slávisti. Všem moc gratulujeme!

Slavia hledá finančního manažera

18. 3. 2024
SK Slavia Praha hledá novou posilu do svého finančního týmu, a to na pozici: Manažer finančního plánování a analýzy. Své životopisy mohou zájemci zasílat do 31. března 2024.

Michaela Khýrová a Karel Piták po remízovém derby žen

17. 3. 2024
Fotbalistky Slavie remizovaly v prvním jarním derby na domácí půdě se Spartou 3:3 a na čele ligové tabulky drží před odvěkým rivalem pětibodový náskok. Jak hodnotí zápas střelkyně hattricku Michaela Khýrová a trenér žen Karel Piták?

Další články