Hráči na hostování: Další trefa Tecla a asistence Mingazova | SK Slavia Praha
Více

Hráči na hostování: Další trefa Tecla a asistence Mingazova

V povedených podzimních výkonech v dresu Jablonce pokračuje Stanislav Tecl, který proti Liberci zaznamenal už svou sedmou branku. Za Mladou Boleslav pravidelně nastupuje v základní sestavě Matěj Chaluš, z lavičky naskočil do utkání Ruslan Mingazov, který asistencí přispěl k výhře nad Jihlavou.

HET liga

Ruslan Mingazov (Mladá Boleslav) – Přišel do hry v 69. minutě a svou asistencí připravil druhý a vítězný gól Mladé Boleslavi.

Matěj Chaluš (Mladá Boleslav) – Talentovaný stoper pokračuje v úspěšném podzimu, proti Jihlavě odehrál celý zápas, jeho celek si navíc připsal výhru 2:1.
 
Stanislav Tecl (Jablonec) – Hned v první minutě derby proti Liberci otevřel skóre a vstřelil svou sedmou trefu v letošní sezoně. Liberec ale zápas otočil a zvítězil 4:1.

Prva Liga (Slovinsko)

Marko Alvir (Domžale) – Marka Alvira čekalo těžké domácí utkání proti obhájci titulu z Mariboru, hosté si odvážejí tři body za nejtěsnější možnou výhru 1:0.

Fotbalová národní liga

Vojtěch Mareš (Viktoria Žižkov) – Viktorka odehrála utkání na půdě dalekého Třince, mladý stoper odehrál celé utkání. Viktoria Žižkov prohrála 0:1.

Marcel Čermák (Viktoria Žižkov) – Také on bojoval na hřišti Třince celých 90 minut.

Petar Musa (Viktoria Žižkov) – Chorvatský útočník se vrací do hry po zranění, na hřiště nastoupil v 67. minutě.

Daniel Souček (Táborsko) – V jihočeském derby proti vedoucímu celku druhé ligy Českým Budějovicím si připsal plnou porci 90 minut.

Ondřej Žežulka (Olympia) – Také druhý pražský celek odehrál zápas daleko od svého domova, Olympia hrála v Opavě, kde však podlehla domácím vysoko 1:5. Ondřej Žežulka odehrál celý zápas.

Česká fotbalová liga

Miroslav Routek (Dobrovice) – Odehrál v Domažlicích celý zápas a jeho tým dovezl tři body za výhru 3:0.

Josef Jakab (Vyšehrad) – Do utkání v Benešově přišel v 80. minutě, proměněným pokutovým kopem v penaltovém rozstřelu pomohl Vyšehradu k zisku dvou bodů.

Juniorská liga

Emmanuel Antwi (Příbram) – Za juniorku Příbrami proti Českým Budějovicím odehrál celý zápas a proměněnou penaltou pomohl k vysoké výhře 6:0.

Daniel Trubač (Teplice), Martin Berkovec (Karviná), Jan Kuchta (Bohemians 1905), Václav Pardubský (Viktoria Žižkov), Patrik Gilian (Ústí nad Labem), Lukáš Soukup (Olympia), Lukáš Veselý (Táborsko) do utkání nezasáhli.

Bývalí hráči Slavie v zahraničí

Marek Suchý (Basilej) – V dresu druhého celku švýcarské ligy odehrál proti Curychu celý zápas, souboj druhého s třetím skončil bez branek.

Jiří Pavlenka (Werder Brémy) – Domácí utkání s Augsburgem Werder nezvládl a prohrál 0:3, Jiří Pavlenka odchytal celý zápas.

Jakub Jankto (Udinese) – V zápase proti Atalantě nenastoupil.

Antonin Barák (Udinese) – Druhý český zástupce v Udinese odehrál proti Atalantě celé střetnutí a druhou vítěznou trefou v řadě pomohl Udinese k důležitým třem bodům.

Stefan Simić (Crotone) – V domácím utkání proti Fiorentině pomohl stoper dobrým výkonem k výhře 2:1.

Michael Lüftner (FC Kodaň) – Pouze s bodem se musela spokojit Kodaň z utkání na hřišti Horsens, stoper Michael Lüftner odehrál celé střetnutí a obdržel žlutou kartu.

Aktuálně

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Hráči na hostování: Ewertonův gól kola, pálili Fila i Beran

18. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Další články