Hainanman: Známe 8 z 10 postupujících | SK Slavia Praha
Více

Hainanman: Známe 8 z 10 postupujících

HAIKOU – Sešívaní si zpestřili soustředění v Číně soubojem o to, kdo z týmu má nejpřesnější střelu. Od pondělí vypukl souboj o titul – Hainanman. Aktuálně už mají za sebou úvodní rozstřel tři skupiny. Podívejte se, jak se hráčům dařilo.
Slávisté v neděli večer před kamerou Slavia TV vylosovali základní skupiny, v nichž budou sešívaní bojovat v trefování břevna. Tým se rozdělil do pěti skupin po pěti hráčích, dva nejlepší z každé skupiny pak postupují do čtvrtfinále. Čtvrtfinálové skupiny budou mít po pěti členech každá a z každé opět postupují dva nejpřesnější hráči.

Souboj bude pokračovat dvěma semifinálovými duely, jejichž vítězové se střetnou ve velkém finále. V případě shodného výsledku rozhoduje náhlá smrt.




Boj o titul #hainaman načala první skupina. Tomáš Jablonský si vylosoval jako soupeře Michaela Lüftnera, Daniela Součka, Per-Egila Flo a Murise Mešanoviče. Kdo si vystřelil postup?



Kdo zvítězí ve druhé skupině? Josef Hušbauer si vylosoval Micka van Burena, Marka Alvira, Tomáše Součka a Dušana Šventa. A bude to napínavé...



Jako třetí se do souboje o titul Hainanmana pustila skupina číslo 5. Michal Frydrych si vylosoval Vojtu Mareše, Gina van Kessela, Jasmina Ščuka a Přemysla Kováře.



Měl Honza Bořil při losu čtvrté skupiny šťastnou ruku? Jak trefovali břevno Jarda Zmrhal, Honza Sýkora, Ruslan Mingazov a Jirka Pavlenka? Kdo postoupil z předposledního rozstřelu?





Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články