Generálka na ligu s komentářem: Sledujte živě od 16:30 na Slavia TV | SK Slavia Praha
Více

Generálka na ligu s komentářem: Sledujte živě od 16:30 na Slavia TV

PRAHA – Liga se do Edenu vrací už v sobotu, je tak neJvyšší čas otestovat domácí trávník. Sešívaní se na hlavním stadionu představí v generálce na jaro od 16:30.
Slavia hostí v Eden Aréně FK Slavoj Vyšehrad a pro ty, kteří se nemohou dostavit přímo na stadion, přinášíme sešívanou generálku na ligu prostřednictvím Slavia TV. Ta bude opět s komentářem, a to v podání generálního sekretáře klubu Jiřího Vrby. Výkop utkání je v 16:30.

Trenér Jaroslav Šilhavý pošle do utkání následující jedenáctku: Pavlenka – Frydrych, Lüftner, Deli, Flo – Sýkora, Hušbauer, Ščuk, Zmrhal – Mešanovič, Škoda

Michael Ngadeu už se sice připojil k týmu, zatím však trénuje individuálně, drobné zranění pak do hry nepustí Ruslana Mingazova a Dušana Šventa.


Autogramiáda zimních posil

Po skončení zápasu proběhne od 19 hodin ve fanshopu autogramiáda zimních posil Slavie. Na fanoušky se budou těšit Přemysl Kovář, Per-Egil Flo, Stanislav Tecl, Michael Lüftner, Marko Alvir i Jan Sýkora. Hráči se budou podepisovat zhruba hodinu.

Aktuálně

B-tým ve středu proti Povltavské FA

30. 4. 2024
Slávistický B-tým se ve středu utká v dohrávce 19. kola ČFL se Povltavskou FA. Utkání je na programu od 17:00.

Dívčí tréninkové odpoledne přilákalo přes padesát fotbalistek

30. 4. 2024
Mládežnická akademie podporuje dívčí fotbal a snaží se propagovat ženský fotbal i mezi nejmenšími dětmi. Dívčí tréninkové odpoledne přilákalo přes 50 fotbalistek ze všech koutů Prahy.

Osmé vítězství v řadě pro U17, žáci vyrazili do Německa

30. 4. 2024
První místo v tabulce a osmé vítězství v řadě pro mladší dorostence. Žáci U12 vyrazili na prodloužený víkend do německého Stuttgartu. Přípravky se představily na mezinárodních turnajích. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Další články