Dva odchody: Marko Alvir a Libor Holík | SK Slavia Praha
Více

Dva odchody: Marko Alvir a Libor Holík

PRAHA – Ze Slavie odchází Marko Alvir, který bude působit ve slovinském Domžale, a Libor Holík. Ten míří do Zlína.
Marko Alvir odchází na roční hostování do Domžale, odkud do Slavie přišel. Věříme, že opět nabere zápasovou praxi a herní vytížení. Přejeme mu hodně štěstí,“ uvedl tiskový mluvčí Slavie Michal Býček.

Obránce Libor Holík do Zlína odchází na přestup. Slavia však má předkupní právo v případě, že by chtěla Holíka získat zpět. „Libor bude mít šanci nastupovat v klubu, který bude hrát Evropskou ligu. Ve Slavii by v tuto chvíli neměl dostatečné zápasové vytížení. V případě, že by se mu dařilo a prosadil se, máme možnost ho získat do Slavie zpět. Také jemu přejeme hodně štěstí,“ dodává Michal Býček.


Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články