Do přípravy pod novým trenérem. Mistryně povede Pavel Medynský | SK Slavia Praha
Více

Do přípravy pod novým trenérem. Mistryně povede Pavel Medynský

PRAHA – Slávistky, které letos obhájily mistrovskou trofej a získaly i domácí pohár, čeká po třech letech změna. Trenéra Antona Mišovce nahradí u týmu Pavel Medynský.
Sešívané ženy se pod vedením Antona Mišovce dostaly na vrchol, za tři roky jeho působení ovládly třikrát za sebou ligovou soutěž a dvakrát vybojovaly double. V uplynulé sezoně navíc dosáhly až do čtvrtfinále Ligy mistryň.

Letos ale ženy do přípravy vstoupí s novým trenérem, k týmu přichází jedenapadesátiletý Pavel Medynský. Bývalý prvoligový fotbalista, který v nejvyšší soutěži oblékl i sešívaný dres, začal svou trenérskou kariéru u B-týmu Sparty, postavil se na lavičku Čáslavi, jako asistent působil v Bohemians 1905, kde po odchodu hlavního trenéra Pavla Hoftycha vystupoval v pozici hlavního trenéra.

Pro Pavla Medynského to bude nová zkušenost. „Nabídka mě překvapila, protože ženský fotbal je specifický. Jsem ve fázi očekávání. Sledoval jsem holky v Lize mistryň proti Lyonu, měl jsem i s vedením schůzky, takže jsem nějaké poznatky získal,“ prozradil.

Ví, že ho nečeká lehký úkol. „Chceme pokračovat v nastoleném trendu, i když potvrzovat nejvyšší příčky je vždy složité. Bude důležité udržet kádr a posílit jej. Holky se musí na tréninky a zápasy těšit, aby měly co dokazovat a prezentovat svou hru,“ dodal nový trenér žen.

Trenér Anton Mišovec ve Slavii nadále zůstává, věnovat se bude opět trénování dorostenců.

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články