Do přípravy Slavie se zapojil Tomáš Jablonský | SK Slavia Praha
Více

Do přípravy Slavie se zapojil Tomáš Jablonský

PRAHA - Slávisté přivítali na tréninku nového spoluhráče. Do přípravy sešívaných se zapojil odchovanec klubu Tomáš Jablonský.
„Tomáš Jablonský je levonohý hráč, který naposledy nastupoval na postu obránce. Navíc je to odchovanec Slavie a je možné, že nastoupí do středečních přípravných zápasů. Zapojil se do přípravy a do odjezdu týmu na soustředění se rozhodne, jestli bude ve Slavii působit," uvedl sportovní ředitel Slavie Josef Jinoch.

„Slavia mě oslovila, což mě moc potěšilo. Moc rád bych Slavii pomohl, jsem tu doma. Teď s týmem trénuji a uvidí se, co bude dál," prozradil Tomáš Jablonský, který může nastupovat na pozici levého obránce nebo záložníka.

Čerstvě osmadvacetiletý Tomáš Jablonský se ve Slavii neobjevuje poprvé. Svou premiéru si odbyl nejprve v mládežnických celcích, v sešívaném pak debutoval také v české nejvyšší soutěži, a to na jaře 2007 v zápase s Příbramí. Po podzimu pak odešel na hostování do Kladna a následně do Bohemians Praha. Ve Slavii zažil zisk mistrovského titulu, vyzkoušel si prostředí Ligy mistrů a připsal si i starty za reprezentační jednadvacítku.

Většinu své profesionální kariéry ovšem strávil v severočeském Jablonci, kam odešel v létě 2009 a odehrál zde 114 ligových zápasů. Na jaře 2013 si připsal i zisk Poháru České pošty. Levý obránce či záložník si pak v poslední sezoně vyzkoušel zahraniční angažmá ve Slovanu Bratislava, v němž odehrál jedenadvacet ligových utkání.

Aktuálně

Derby dorostenců ve středu dopoledne na Xaverově

16. 4. 2024
Mladší i starší dorostence čeká uprostřed týdne zápas s největším rivalem. U19 vykopne proti Spartě v 11:00. Mladší U17 hraje od 13:15. Přijďte podpořit slávisty na Xaverov. Vstupné je zdarma. Přímý přenos z utkání bude k dispozici na YouTube SlaviaTV.

Dívčí tréninkové odpoledne v Edenu

16. 4. 2024
Mládežnická akademie SK Slavia Praha si přichystala dívčí tréninkové odpoledne pro holky narozené v letech 2013 – 2016. Všechny holky jsou do Edenu zvány!

MATCHDAY Plzeň. Zabrat a napravit to

16. 4. 2024
Po výhře, po prohře. Kamery MATCHDAY vyrazily v neděli do Plzně, kde vyprodaná Doosan Arena byla svědkem první venkovní porážky Slavie v probíhajícím ligovém ročníku.

Další články