Derby pomáhá! | SK Slavia Praha
Více

Derby pomáhá!

V roce 1965 se na Strahově na derby mezi Spartou a Slavií sešlo 50 105 diváků, čímž vytvořili absolutní návštěvnický rekord českého fotbalu. V roce 2020 se ho pokusíme překonat! Slavia a Sparta spojily své síly a nabízí vám vstupenky na virtuální derby.

Ačkoliv už se alespoň hráči zapojili v omezeném režimu do tréninku, skutečný fotbal stále hrát nelze. V neděli 10. května si přesto budete moci užít souboj dvou odvěkých rivalů! Slavia společně se Spartou připravují speciální virtuální derby. Těšit se tak v následujících dnech můžete nejen na pohled do historie, ale přímo o víkendu také na zápas mezi oběma rivaly. Jeho podobu vám představíme v následujících dnech.

První soutěž je jasná. Ukažte soupeři, že na tribunách mají převahu sešívaní a podpořte zároveň dobrou věc. Zvolte si v prvním kroku nákupu lístků sektor Slavie. Základní vstupné je 100 Kč, pokud si koupíte do slávistického sektoru dražší vstupenku za 300 korun, můžete se od Slavie těšit na malý dárek.

Kompletní výtěžek ze vstupného poputuje ke zdravotním sestřičkám, které patří mezi profese nejvíc postižené současnou pandemií nemoci Covid-19. Bližší informace přineseme už brzy.

Pokud se chcete zapojit do boje s koronavirem i jinak, než koupí vstupenky, přidejte se mezi Sešívané hrdiny!

Aktuálně

Derby dorostenců ve středu dopoledne na Xaverově

16. 4. 2024
Mladší i starší dorostence čeká uprostřed týdne zápas s největším rivalem. U19 vykopne proti Spartě v 11:00. Mladší U17 hraje od 13:15. Přijďte podpořit slávisty na Xaverov. Vstupné je zdarma. Přímý přenos z utkání bude k dispozici na YouTube SlaviaTV.

Dívčí tréninkové odpoledne v Edenu

16. 4. 2024
Mládežnická akademie SK Slavia Praha si přichystala dívčí tréninkové odpoledne pro holky narozené v letech 2013 – 2016. Všechny holky jsou do Edenu zvány!

Douděra 2028: Rodina i domov. Jsem tu šťastný

16. 4. 2024
David Douděra prodloužil se Slavií smlouvu do 30. června 2028. V rozhovoru okomentoval bezprostřední dojmy, prozradil, který okamžik považuje v červenobílých barvách za svůj zatím nejsilnější, nastínil plány nejen do konce sezony.

Další články