Derby je tady! Nezapomeňte na Poločas a na atraktivní soutěž! | SK Slavia Praha
Více

Derby je tady! Nezapomeňte na Poločas a na atraktivní soutěž!

PRAHA/EDEN - Až dnes přijdete do Edenu na 282. derby pražských "S", nezapomeňte na nové číslo magazínu Poločas. Mimo jiné vás v něm čeká velký rozhovor s Milanem Černým.
V létě se vrátil domů. Do Edenu, do Slavie. Během svého angažmá v Turecku posbíral Milan Černý cenné zkušenosti, které se dnes snaží zúročit ve Slavii už jako zkušený a klíčový hráč A-týmu. „Zestárnul jsem, mám více zkušeností. Dříve jsem byl třeba méně zodpovědný. Navíc jsem se stal tátou,“ vypráví v rozhovoru pro Poločas odchovanec a navrátilec Milan Černý, který za Slavii už odehrál několik desítek derby zápasů. „Vždycky je to zápas o něčem jiném. Vrchol sezony,“ přiznává své dojmy střelec posledního ligového gólu Slavie ze zápasu s Brnem.

Kromě rozhovoru Míňou" Černým na vás čeká tradiční ohlédnutí za SYNOT ligou nebo představení největších zbraní našeho soupeře. Pozveme vás na ženskou Ligu mistrů a představíme jak samotnou soutěž, tak soupeře slávistek FC Barcelonu. V pohledu do historie připomeneme jubilejní 200. derby, které Slavia vyhrála 2:1 a také počátky setkávání internacionálu Slavie a Sparty. Věděli jste třeba, že současný archivář Sparty Václav Boreček začínal svou fotbalovou kariéru právě v sešívaném dresu? A nesmíme zapomenout ani na zajímavý dvojrozhovor, u kterého byli našimi hosty Miroslav Beránek a Jiří Vrba.

Poločas koupíte za 20 Kč od kolportérů před stadionem a v jeho útrobách a také na pokladnách Synot Tip Areny. Pořiďte si zajímavou památku na 282. derby!

Soutěž pro fanoušky: Auto na víkend nebo VIP vstupenky na Ligu mistrů!

Během utkání se Spartou jsme pro vás nachystali SMS soutěž o zajímavé ceny - auto Hyundai i30 na víkend s plnou nádrží od Hyundai Centrum Praha, VIP vstupenky na utkání ženské Ligy mistrů, podepsaný dres a každá 20. správná odpověď vstupenky do kina Premiere Cinemas.

Otázka bude jednoduchá: S kým sehrají slávistky, které dnes porazily Spartu 3:0, utkání ženské Ligy mistrů 8. října v Synot Tip Areně? A) Liverpool, B) Borussia Dortmund, C) FC Barcelona. Dávejte během podvečerního zápasu pozor na další instrukce!

Aktuálně

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Další články