Darujte si k Vánocům jaro. Permice v prodeji | SK Slavia Praha
Více

Darujte si k Vánocům jaro. Permice v prodeji

PRAHA - Sešívané čeká na podzim v Edenu už jen jediný zápas, stoupají ale tabulkou a chtějí se o skvělou diváckou podporu opřít i na jaře. Pořiďte si permanentní vstupenku na druhou polovinu sezony. Jako dárek pod stromeček, nebo jen tak pro radost.
Od středy 25. 11. 2015 si na pokladnách v Edenu můžete zakoupit permanentní vstupenku na jarní část sezony. Pokud si ji zakoupíte ještě před podzimním duelem s Příbramí, dostanete jako bonus volný vstup právě na poslední domácí zápas červenobílých. Přijďte tak Slavii podpořit a pomoci jí vybojovat na domácí půdě tři body.


Permanentky lze od středy 25. 11. zakoupit také na centrále Ticketportalu v ulici Politických vězňů 15, Praha 1. Možná je i předchozí rezervace přes webové stránky Ticketportalu. Tam bude prodej permanentních vstupenek pokračovat i poté, co se pokladny na stadionu uzavřou.



Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články