Autogramiáda A–týmu 22. května v Edenu! | SK Slavia Praha
Více

Autogramiáda A–týmu 22. května v Edenu!

Slavia pořádá autogramiádu A–týmu, která se uskuteční v Edenu v úterý 22. května od 16 hodin. Na autogramiádě budou mít fanoušci možnost nechat si podepsat hráčské kartičky a pohárový plakát.

Autogramiáda se bude konat na stadionu v Edenu, v prostorách 1. patra. Vstup je přes hlavní recepci, která se nachází uprostřed tribuny J. W. Maddena, od 16 hodin. Poslední fanoušci budou do prostor stadionu vpuštěni v 18:30.

Na recepci bude možné koupit si aktuální hráčské kartičky a plakát týmu s fotografií s pohárem pro vítěze MOL Cupu. Cena za kartičky je 80 korun, za plakát 50 korun. Balíček kartiček a plakátu bude v prodeji za zvýhodněnou cenu 100 korun, permanentkáři po předložení permanentky budou mít balíček kartiček a plakátu za 50 korun. Platba je možná pouze v hotovosti.

V 1. patře bude možné pořídit si ve stánku slávistického fanshopu dresy, pohárová trička a další suvenýry. Upozorňujeme, že platba bude možná pouze v hotovosti.

Kromě získání podpisů hráčů a realizačního týmu si budou fanoušci moci prohlédnout i trofej pro vítěze MOL Cupu a s pohárem se vyfotit.

Odchod z autogramiády bude chodbou okolo VIP boxů směrem ke schodišti u recepce u vstupu č. 4.

Aktuálně

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Hráči na hostování: Ewertonův gól kola, pálili Fila i Beran

18. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Další články