Informace pro fanoušky cestující do Splitu | SK Slavia Praha
Více

Informace pro fanoušky cestující do Splitu

Pro fanoušky cestující do Splitu máme připravené informace týkající se nedělního přátelského utkání v rámci oslav sta let založení Hajduku.

Pro fanoušky cestující do Splitu máme připravené informace týkající se nedělního přátelského utkání v rámci oslav sta let založení Hajduku.

 

Vstupenky pro naše fanoušky stojí 4 EURO nebo 30 KUN, je možné je zaplatit v jakékoliv z těchto měn. Vstupenky budou v prodeji před sektorem hostů – je to sektor A.

 

I když se jedná o přátelský zápas, u vchodu budou probíhat přísné kontroly. Na stadion se mohou přinést fotoaparáty a kamery.

 

Po zápase se bude konat slavnostní koncert na náměstí známém pod názvem Riva, Obala Kneza Domgoga. Náměstí je vzdálené deset minut chůze od stadionu.

 

V symbolický čas v 19:11 začne ohňostroj nad Splitem. Podle organizátorů na něj bude nejlepší výhled z kopce Marjan.

 

Slavia přiveze do Splitu historický pohár, který svěřenci Johnyho Maddena získali při prvním zápase s Hajdukem v roce 1913. Bude vystaven u hřiště. Mezi dárky nechybí soudek flekovského piva, protože Hajduk byl založen právě ve slavné pražské restauraci U Fleků.

 

Přejeme všem našim fanouškům šťastnou cestu a příjemné fotbalové zážitky z historického utkání.

Aktuálně

Dorostenci zvládli utkání v Budějovicích, přípravky na turnajích v zahraničí

23. 4. 2024
U19 i U17 zvládly víkendová utkání v Českých Budějovicích. Přípravky vyrazily na turnaje do Německa a Polska. Skvělý B-tým porazil rezervu Dukly Praha vysoko 6:0. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Společně jsme uklidili okolí Edenu

22. 4. 2024
Dnešní datum, tedy 22. dubna, připadá každoročně na Den Země, při kterém si celý svět připomíná, jak důležité je starat se o životní prostředí a svět kolem nás. Ve Slavii tento přístup sdílíme nejen v měsíci dubnu, ve kterém věnujeme pozornost projektům z environmentální oblasti, ale po celý rok.

Výhra s Libercem na úvod nadstavby

22. 4. 2024
Fotbalistky Slavie zvládly otočit nepříznivý průběh zápasu a v úvodním utkání nadstavby porazily na domácí půdě Slovan Liberec 4:2. Střelecky se prosadila Franny Černá, Gabriela Šlajsová, Tereza Krejčiříková a Tereza Szewieczková.

Další články