Béčko odehrálo přípravný zápas s Vlašimí | SK Slavia Praha
Více

Béčko odehrálo přípravný zápas s Vlašimí

B-tým Slavie odehrál na UMT v Edenu přípravný zápas s Vlašimí. Slávisté sice vedli od 32. minuty gólem Lukáše Palka, ale ve druhém poločase Vlašim zápas otočila...

PRAHA/EDEN – B-tým Slavie odehrál na UMT v Edenu přípravný zápas s Vlašimí. Slávisté sice vedli od 32. minuty gólem Lukáše Palka, ale ve druhém poločase Vlašim zápas otočila a nakonec vyhrála 2:1.

„V prvním poločase jsme podali velmi dobrý výkon, vytvořili jsme si řadu střeleckých příležitostí, z toho asi tři gólové šance, nastřelili jsme i břevno. Hra určitě měla parametry, jaké bych si představoval. Na druhou stranu se i soupeř dostal do jedné gólové šance, ale podržel nás brankář Berkovec,“ zhodnotil průběh první půle trenér Pavel Řehák.

„Do druhého poločasu jsme prostřídali hráče a bohužel jsme nenavázali na výkon z prvního poločasu. Po hrubé chybě Neuberga při malé domů soupeř vyrovnal. Také druhou branku jsme obdrželi po individuální chybě a nedohraném souboji. I když jsme soupeře ke konci zatlačili, tak se nám vyrovnat nepodařilo. Určitě se budeme muset ještě hodně věnovat tréninku defenzivní činnosti,“ uzavřel hodnocení Pavel Řehák.

SK Slavia Praha B – FC Graffin Vlašim 1:2 (1:0)

Branky: 32. Palko – 52. Bálek, 68. Stejskal

Slavia: Berkovec – Kindel, Regner, Neuberg, Palko - Kučera (46. Mráz), Kolařík, Viktor Šimeček (46. Alawari), Zahálka, Prošek (46. Galus) – Souamounou.

Vlašim: Kulovaný – Nešpor (46. Schuster), Petrů, Krmpotič, Norek – Janda (46. Vebr), Stejskal, Zlomislič, Průcha – Strnad (70. Jícha), Nádeníček (46. Bálek).

Do utkání zasáhli tři hráči, kteří jsou ve Slavii na testech. Aljenadi Drhey Nsossolo Souamounou (Al Tadamon Sporting Club Kuwait), Aliison Alawari (Dolphin Football Club Nigeria) a Vít Regner.

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Olomouc. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články